Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Fesztiválszezon – biztosítsd be mobilodat Te is!

A fesztiválszezon már javában zajlik, amelyeken jobbnál jobb programok közül válogathatunk. Ha te is szívesen látogatod a koncerteket, fesztiválokat, és te is sokat használod a mobilodat, akkor nem árt ha tudod, hogy miben lehet segítségedre egy készülékbiztosítás.

 

Minden a mobilunkon

 

Ahogy azt 2023-ban illik, számtalan feladatot intézhetünk el az okostelefonunkkal: parkolójegyet vásárolhatunk, autós biztosítást köthetünk, megvehetjük a különböző autóbusz- és vonatjegyeket a közreműködésével, vagy éppen a mobilfizetésnek köszönhetően akár bankkártyaként is használhatjuk.

 

Nyáron például egy-egy fesztiválra indulás előtt, kis túlzással elég eltenni a mobilt meg a töltőt, szinte minden más szükséges holmit beszerezhetünk vele később. Persze azért össze kell állítani a fesztiválos szettet, ám az okostelefonon keresztül megvehetjük a koncertjegyet vagy éppen a buszjegyet a helyszínre.

 

És ha történik valami a mobillal?

 

A lehetőségek tárháza már-már korlátlan szabadságot ad, viszont ez egyben azt is jelenti, hogy nemcsak nekünk, hanem a telefonunknak is toppon kell lenni a maximális pörgéshez. Így aztán a legrosszabb rémálmunk valósul meg, ha éppen egy többnapos fesztivál vagy nagyon várt koncert előtt üt be a mennykő. Mi lesz a korábban megvásárolt, a telefonon tárolt jegyekkel, ha mobilod akkorát repül az asztalról, hogy miszlikre törik a kijelző, vagy ha idegenek vetnek rá szemet és eltulajdonítják?

 

Megoldás a készülékbiztosítás

 

A baj bármikor megtörténhet, ám felkészültség kérdése, hogy tényleg hazavágja-e a terveinket, vagy viszonylag gyorsan orvosolni tudjuk a problémát. A Simple alkalmazásban új és használt okostelefonra is köthetsz készülékbiztosítást, mely jól jöhet a fent említett helyzetekben. Csak telepítsd az appot, és ha a mobil hibátlan, illetve a típus szerepel a biztosítható készülékek listájában, máris indulhat a folyamat.

Készülékbiztosítást kötök

 

Tetszés szerint két csomag közül választhatsz, amelyből az Alap szintű a képernyő-töréskár, míg az Extra csomag a törés mellett lopáskár ellen is biztosítja a telefonodat. A biztostási díjfizetést is ízlésed szerint ütemezheted, havi, negyedéves vagy egyszeri, éves díjfizetés közül választhatsz. Ha nem vagy biztos abban, hogy telefonod szerepel-e a biztosítható készülékek listájában, csakk kattints IDE, és már le is ellenőrizheted.

 

Szóval, átgondolt döntéssel felkészülhetsz a váratlan eseményekre is, így egyetlen törött képernyő vagy ellopott telefon sem lehet akadálya annak, hogy jól szórakozz a nyári fesztiválszezonban.