Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Fesztiválozás felkészülten

A fesztiválozás során a zene, a társaság, és a szabadság érzete teszi ki a hangulat oroszlánrészét – nem mindegy azonban, hogy ezt leégett vállaid fájdalmával, esetleg szakadó esőben esőkabát nélkül éled-e meg vagy sem. Sok múlik majd azon, hogy mennyire vagy előrelátó. Cikkünkben említünk néhány fontos szempontot, melyek a segítségedre lehetnek a felkészülésben.

 

Okos csomagolás, okos csomagokba

Ne feledd, hogy hova utazol: ez nem egy ötcsillagos szálloda, kedvenc bőröndödnek nem feltétlen veszed majd hasznát a kemping göröngyös, esetleg sáros sétaútjain. Egy strapabíró túrahátizsák sokkal jobb választás ilyen típusú utazáshoz. Viszont azt se felejtsd el, hogy nem ezt a hatalmas táskádat fogod magaddal vinni nap mint nap a programokra: hogy értékeidet mindig magadnál tudhasd, pakolj be egy kisebb táskát is, melynek viselete nem okoz majd kényelmetlenséget a koncerteken.

 

Pakoláskor ne felejtsd el…

…hogy napokon át a természet lesz az otthonod. Készülj fel az időjárási viszontagságokra, a rovarok támadására, és a vizesblokknál végzendő „közös” tisztálkodásra. Az alapfelszerelés részét képezze naptej, sapi, szúnyogriasztó, a nedves törlőkendő és a kézfertőtlenítő – ez nem csak a kezed tisztántartásánál, de például a poros cipők áttörlésénél is jól jöhet. Vigyél magaddal kulacsot, hogy ne kelljen mindig ásványvizet venned, illetve pár tartós ételt is bedobhatsz – például műzliszeleteket, magvakat, aszalt gyümölcsöket.

 

Legyen az odaút biztonságos, és ne csak praktikus

Eldöntöttétek, ki vezet az úton, és azt is, hogyan dobjátok szét a benzinpénzt? És arra mi a forgatókönyv, ha a nagy készülődés közben, vagy az út során történik valami a kocsival? Lemerül az akkumulátor, véletlen bezáródik a kocsikulcs, defektet kap az autó – problémák, melyekre, ha nincs egyből megoldás, az az egész utazásra rányomja a bélyegét. Ilyenkor jön képbe az asszisztencia biztosítás: csupán egy telefonhívásba kerül, és érkezik is a segítség.

Simple tipp: A Simple alkalmazásban megkötött Gépjármű-asszisztencia biztosításoddal most értékes nyereményeink egyike is a markodat ütheti.

 

A gépjármű-asszisztencia Timinek* is éppen jól jött. Igaz, csak a hazaúton állt elő a baj, amikor a társaság nagy fáradtan bepakolta minden csomagját, és kényelmesen elhelyezkedett az autóban – az autóban, ami többszöri próbálkozásra se tudott beindulni. Még jó, hogy Timi minden eshetőségre felkészült: a Simple appban megkötötte a Gépjármű-asszisztenciát indulás előtt, így még az otthonától távol is egyből tudta, hova forduljon segítségért. Az autómentők gyorsan orvosolták a problémát: mint kiderült, az akkumulátor rosszalkodott. A kis fennakadást leszámítva Timiék így a tervek szerint folytathatták a hazautazást.

* Timi fiktív szereplő. Történetét ügyfeleink visszajelzései inspirálták.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.eaglecreek.com/blog/what-pack-music-festival.html