Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Tavaszi fesztiválok

Fesztiválok tavasszal a kultúra és a gasztronómia jegyében

A fesztiválok márciusban kiváló alkalmat adnak arra, hogy közösen ünnepeljük a tavasz eljövetelét. Amikor egyre csak melegszik a levegő, napról napra később nyugszik a nap és a természet virágzásnak indul, akkor nem csoda, hogy hirtelen kedved támad kimozdulni. Amennyiben Te is lelkesen élnél a tavasz nyújtotta lehetőségekkel, válassz úticélt márciusi programajánlónkból.

 

Csokoládé és Édesség Fesztivál, Tata

Március 12-13.

Bárki, aki egy kicsit is édesszájúnak tartja magát, most jól figyeljen: márciusban Tatán ünnepséget rendeznek, ahol a csokoládé és más édességek kapják a főszerepet. A kézműves finomságok kóstolásán kívül zenés gyerekprogramok, sztárfellépők koncertjei és különféle evőversenyek szórakoztatják a látogatókat.

 

Füredi Tavaszi Fesztivál, Balatonfüred

Március 11-15.

Családi programokkal várja látogatóit a 11. alkalommal megrendezett tavaszi ünnepség a Balaton egyik legszebb városában. A fesztivál egyfajta megemlékezés az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történéseiről, ugyanakkor a tavaszi frissesség és megújulás lendületét is magán hordozza a programsorozat. A hagyománynak megfelelően a tematikus, reformkori sétán kívül fáklyás felvonulás is lesz.

 

Váci Tavaszi Fesztivál

Március 10. – április 29.

Kerek évfordulóhoz érkezik Vác városának egyik legnívósabb eseménye: a tavaszi fesztivál idén ünnepli 20. születésnapját. Ahogy az lenni szokott, a programok zömének a Madách Imre Művelődési Központ ad majd otthont. A több héten át tartó eseménysorozaton nem csak megfér, de tökéletesen kiegészíti egymást a könnyű- és komolyzene, valamint a stand-up és a színjátszás.

 

Az utazás megtervezésekor a Simple appra számíthatsz!

A hirtelen döntésekre gyors megoldást nyújt a Simple alkalmazás „e-Matrica” szolgáltatása. Bármikor is határozzátok el magatokat az indulásról, nem kell rögtön a benzinkutat útba vennetek a matricavásárlás miatt, mivel azt az alkalmazásban is beszerezhetitek.

Az egész folyamat csupán néhány érintést vesz igénybe: miután leellenőrizted, hogy stimmel a rendszám és (ha szükséges) az érvényesség idejét is beállítottad, a fizetést néhány pillanat alatt elintézheted.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-csokolade-es-edesseg-fesztival.html
https://www.fesztivalportal.hu/gasztronomiai-fesztival/csokolade-es-edessegfesztival-tata https://csodalatosbalaton.hu/programok/unnep/furedi-tavaszi-fesztival-2022-balatonfured/
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-vac-tavaszi-fesztival.html
https://mimk.hu/esemeny-kategoria/xx-vaci-tavaszi-fesztival/