Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Fesztiválok - 3 ok

Fesztiválok: 3 ok, amiért idén is belevágnánk a buliba

Fesztiválok nélkül sokak el se tudják képzelni a nyarukat: pedig első hallásra az egész napos zaj és a sorban állások a mosdóknál, nem tűnik a legideálisabb időtöltésnek. Mégis, ezeknek a rendezvényeknek megvan a varázsa, mely képes mindezt elfeledtetni velünk, ráadásul életre szóló emlékekkel is gazdagít bennünket.

 

Az újdonság ereje

Nem véletlen, hogy egy idő után új autóra vágyunk, vagy hogy szeretjük gyakran frissíteni a ruhatárunkat, de ez az erő mozgat minket akkor is, amikor egy új éttermet derítünk fel – egyszerűen vágyunk az újdonságokra. Az újdonság erejével hatnak a fesztiválok is: új fellépők, új helyszínek, új művészeti alkotások. Az eseményt megelőző hosszú várakozás alatt persze kapunk információt ezekről az újdonságokról, melyektől felcsigázva már-már a napokat is elkezdjük visszaszámolni a startig. Ráadásul, mivel évente csak egyszer rendezik meg őket, mi magunk is sokat változunk két alkalom között, így mindig kicsit új szemszögből figyelve éljük meg az eseményeket.

 

A természet közelsége

Ha jobban belegondolunk, a fesztiválélmény elválaszthatatlan kapcsolatban áll a természet csodálatával és megbecsülésével. Bár olykor lemondunk a kényelmünkről és minden cókmókunkat összecsomagolva kitelepszünk pár napra egy sátorba, környezetünk szépsége mégis kárpótlást nyújt, amikor egy vízparton vagy erdőszéli tisztáson kezdünk el éldegélni. Ha nem is költözünk sátorba a fesztivál ideje alatt egész nap a friss levegőn tartózkodunk, élvezzük a napsütést, megéljük az átfutó zivatart, esténként pedig a csillagokat is kémlelhetjük.

 

Kiszakadás a mindennapokból

Egészen más úgy zenét hallgatni, hogy a basszus dübörgését a testedben is érzed, és egy emberként énekelsz a tömeggel. Más élmény úgy vacsorázni, hogy bármelyik sarkon is térsz be egy ételstandba, mindig finom falatokra bukkansz. Teljesen más úgy eltölteni egy napot, hogy reggeltől estig legjobb barátaid társaságát élvezheted. Egy fesztiválon semmit se kell túlgondolni, a dolgok csak úgy történnek maguktól. Engedd magad úszni az árral kicsit, és a múlton vagy a jövőn rágódás helyett koncentrálj a jelen pillanataira!


Simple tipp: az előkészületeken sok minden áll vagy bukik – éppen ezért jól gondold át, mit pakolsz a hátizsákodba, hisz napokon át arra a néhány holmira leszel ráutalva. Az utazás megszervezésénél pedig ne feledd, hogy az autópálya-matricát kényelmesen a Simple appban is megvásárolhatod.

>>> Autópálya-matricát vásárolnék a Simple appal! <<<


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://www.baloise.ch/en/private-customers/magazine/valuables-electronics/Six-reasons-why-festivals-are-so-much-fun.html https://edm.com/features/why-we-rave