Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Ezeket már otthonról is elintézheted a Simple segítségével!

Miért szánnál időt a személyes ügyintézésre ebben a szürke és latyakos időben, ha otthonról is számtalan dolgot elintézhetsz a Simple alkalmazás segítségével? Tarts velünk a kis ízelítők erejéig, majd vesd bele magad a Simple app rejtelmeibe, és próbáld ki szolgáltatásainkat!

  • Autópálya-matrica vásárlás

A Simple alkalmazással bárhol és bármikor megvásárolhatod e-matricádat, ha autóddal szeretnél útnak indulni. A matricád egyenesen a telefonodban landol, nem kell félned, hogy elhagyod, és akár még céges elektronikus számlát is kérhetsz róla anélkül, hogy szúrós pillantásokat vetnének rád a mögötted állók a sorban. Ha pedig több autóval utaznátok, nem árt, ha tudod, hogy a Simple appon keresztül több járműre, többféle matricát is vásárolhatsz egyidejűleg.

  • Simple gépjármű-asszisztencia biztosítás

Most már asszisztencia biztosítást is köthetsz autódra a Simple appon belül! Csak annyit kell tenned, hogy megadod az autód rendszámát és gyártási évét, és máris személyre szabott éves biztosítási csomagajánlatot kapsz. A szerződéskötés teljesen online zajlik a kényelem jegyében, majd a megkötött biztosítás részleteit megtalálod az alkalmazásban a „Biztosításaim” menüpontban. Ugyanitt tudsz autómentést kezdeményezni, ha bajba kerülsz utazásod során.

Simple tipp: 

Vedd meg már most 2021-es éves országos vagy éves megyei matricádat a Simple alkalmazással, és nyerj vele egy Hyundai i20-at! 

Ráadásul a matricavásárlást követő 24 órán belül 10%-os kedvezménnyel köthetsz gépjármű-asszisztencia biztosítást az alkalmazásban az adott járműre, amivel nyerési esélyedet is növelheted a játékban!

A nyereményjáték részleteit itt találod! 

  • Csekkbefizetés

Ha megérkezett egy sárga csekk, de nincs kedved kimozdulni ebben a hideg időben, majd sorban állni, akkor válaszd a Simple alkalmazás „Csekkbefizetés” szolgáltatását. Csak olvasd be a csekken lévő QR kódot, és válaszd ki a Simple fiókodba mentett bankkártyáid közül azt, amelyikkel szeretnél fizetni – máris letudtad!

  • Bookline

Tudtad, hogy könyvet is rendelhetsz a Simple-lel? Sőt, a már meglévő Bookline-fiókodat is használhatod vásárlás közben! Ha pedig nem vagy biztos benne, milyen témájú irományt keresel, akkor csak böngéssz az egyszerűen áttekinthető kínálatban, vagy szűrj kategóriák szerint, míg megtalálod a befutót.


TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST, ÉS PRÓBÁLD KI MAGAD IS A SZOLGÁLTATÁSAIT!


Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA


Kiemelt kép forrása: shutterstock.com