Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Asszisztencia védelem

Extra védelem, a hosszú utakon is!

Minél hosszabb utat teszel meg autóddal, annál fontosabb a védelem számodra és utastársaid számára is. 

 

Sokat jársz-kelsz az országban munkád vagy egyéb teendőid miatt? Bizonyára tisztában vagy azzal, milyen előkészületek kívánnak meg ezek az utazások. A tervezés kulcsfontosságú, és ebben meg is van a tapasztalatod – a biztonság kérdését illetően azonban nem elég csak a „jól bevált praktikákra” hagyatkozni. Fontold meg tippjeink bevetését, és fordítsd figyelmedet mindig a megelőzésre!

 

Legyen rendben az autó!

A rendszeres felülvizsgálat miatt fontos, hogy sose hagyj ki egy szervízt se! Ezzel már alapból sokat teszel a meghibásodások elkerülése érdekében. Figyelj oda mindig a változásokra: ha kigyullad egy visszajelző lámpa, ha furcsa hangot hallasz, vagy ha egyszerűen csak szokatlanul viselkedik az autó, akkor nézz utána rögtön a problémának, és ha szükséges, fordulj szakemberhez.

 

Legyél rendben Te is!

Próbáld meg mindig kipihenni magad indulás előtt. Álmosan sose ülj a volán mögé! Éberséged az út monotonsága miatt is lankadhat, ezért fontos, hogy legyen mindig a tarsolyodban pár olyan technika, amivel könnyen felrázhatod magad. Ne csak a kávétól várd a csodát: vigyél magaddal ivóvizet is, és hidratálj rendszeresen! Ha időd engedi, állj meg bizonyos időközönként egy kis pihenőre! Szállj ki a kocsiból, nyújtózz meg, esetleg mozogj az autó körül, hogy kicsit megemeld a pulzusszámod! Gondoskodj arról is, hogy az autóülés gondolata ne kínként lebegjen a szemed előtt: az ülés megfelelő beállítása nem csak a kényelem, de a megfelelő vérellátás miatt is fontos.

 

Készülj fel a váratlan helyzetekre!

Szeretünk mindig arra gondolni, hogy „mi úgyse fogunk nehéz helyzetbe kerülni”. Pedig a baj pillanatok alatt megtörténhet – autód műszaki meghibásodása, üzemzavara esetén, vagy ha a jármű baleset következtében menetképtelenné válik, tudod mi a teendő? Ha a kocsira kötöttél asszisztencia biztosítást, csak egy telefonhívás, és a segítség érkezik is hozzád! A biztosítást már a mobilodon is megkötheted néhány érintéssel a Simple alkalmazásban – a részletekért kattints IDE!

 

Válaszd a kényelmes ügyintézést, válaszd az extra védelmet: kösd meg a Simple Gépjármű-asszisztenciát még ma!

 


A borítókép csak illusztrációs. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://blog.nationwide.com/9-tips-long-drives/