Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
2022 éves matricavásárlás figyelmeztető

Éves matricádat megvetted már? A Simple-lel most rögtön megteheted!

Éves matricád érvényessége a hónap végén lejár, ne feledd!


Miért várnál az utolsó pillanatig, ha a Simple appal pillanatok alatt megveheted az újat? Cikkünkben most összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az autópálya-matrica vásárlásról – azt is, hogyan nyerhetsz, ha a Simple-t választod!


Éves matricák érvényessége

Meglévő, 2021-es évre vásárolt megyei vagy országos matricád 2022. január 31-ig érvényes. Új, 2022-es éves matricád hasonlóképpen a rákövetkező év, vagyis 2023 januárjának végéig lesz használható. Igazából nem gond, ha nem vagy annyira jó a dátumok észben tartásában: ha az alkalmazásban veszed meg a matricát, egész évben elérhető lesz a mobilodon a matrica minden adata, így érvényességét is könnyen ellenőrizheted.

 

Matricavásárlás a Simple appban

A matricavásárláshoz csak mobilodra és bankkártyádra lesz szükség: lépj a Simple alkalmazásan az „e-Matrica” menüpontba, add meg járműved adatait (típus, rendszám) válaszd ki a megfelelő matricatípust, és fizess kártyás fizetéssel. A legkényelmesebb módja a matricavásárlásnak, ha mentett bankkártyádat használod a fizetéshez. A kártyamentés egy gyors folyamat, melyet akár fizetés közben is megejthetsz – így legközelebb a kártyaadatok begépelésével már nem kell időznöd. Sőt, járműved adatait is rögzítheted az alkalmazásban. Ha több járműnek is veszel matricát, lásd el őket egyedi becenevükkel, hogy könnyebben eligazodj közöttük!

 

Nyerő döntés a Simple appal tartani!

Ha a Simple appot választod autópálya-matrica vásárláshoz, most nyereményjátékunkban is részt veszel: a fődíj 2.222.222 forint bankkártyán, de további értékes nyeremények is sorsolásra kerülnek. Kösd meg az alkalmazásban a Gépjármű-asszisztencia biztosítást is matricavásárlásod mellé, ha extra esélyekkel szeretnél ringbe szállni a nyereményekért!

 

Ezért kösd meg a Gépjármű-asszisztencia biztosítást is!

Érvényes gépjárműasszisztencia szerződéssel nem kell attól tartanod, hogy magadra maradsz az út szélén: legyen szó gumiabroncs sérülésről, akkumulátor problémáról, vagy bármilyen műszaki hibáról, mely az autó menetképtelenségét okozza, a biztosító segítségére számíthatsz! A segítségnyújtás mértéke a választott csomagtól függ, de kiemelnénk, hogy 15 évnél idősebb autók számra is kínálunk megoldást. Ráadásul, ha autópálya-matricával együtt vásárolod meg, a kockázatviselés azonnal elindul, és 10% kedvezményt is kapsz a biztosítás árából.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com