Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
csekkbefizetés felnőttként

Elszakadás a szülői háztól a Simple szolgáltatásaival!

Az elszakadás a szülőktől jelentős lépés a család életében. Ne aggódj, egyedül is menni fog! Végül is pont azért költözöl külön, mert megértél, felnőttél a nagy lépéshez.


Egyetem, bulik, igazi nagyvárosi élet – egy teljesen új kaland veszi most kezdetét, mely egyszerre izgalmas és ijesztő. Az igazság, hogy senkinek se megy egyből tökéletesen, de menet közben úgyis mindent megtanulsz. Egy terhet mi le is veszünk a válladról: használd a Simple-t csekkbefizetésre, és felejts el a sorban állást!


Nem kell a posták nyitvatartásához igazodnod!

A csekkek befizetése többé nem kísért rémálomként. Még ha este is jut eszedbe, semmi probléma: amennyiben a Simple appot használod, nem kell többé a Posta nyitvatartásához igazodnod. Néhány kattintással letudhatod a feladatot a mobilodon, így lesz időd befejezni azt a beadandót, vagy ami még csábítóbb: elnyújtózni a kanapén.

 

Az alkalmazás segít lépést tartani a pénzügyeiddel

Ha a Simple-t használod a csekkek befizetésére, az alkalmazásban egy pontos képet kapsz arról, hogy pontosan mire is költöd a pénzedet. Az alkalmazásban a „Pénztárcám” menüpont alatt találod a „Vásárlásaim története” lehetőséget, ahol minden olyan tranzakciót megtalálsz, amely a Simple rendszerén keresztül ment végbe. Ha csak a csekkbefizetéseket szeretnéd átnézni, használd a szűrés funkciót!

 

Te is szeretnél időt spórolni? Mutatjuk, a csekkbefizetés folyamatát!

Nyisd meg a Simple alkalmazást, és lépj a „Csekkbefizetés” menüpontba. Irányítsd a kamerát a csekken látható QR-kódra – amint megtörtént a beolvasás, mentett bankkártyádat kiválasztva egy kattintással kiegyenlítheted az összeget. A Simple-fiókba mentett kártya azért is nagyon hasznos, mert ezt az alkalmazás többi szolgáltatásánál is használhatod – de erről bővebben a következő bekezdésben.

 

Vedd könnyedén az akadályokat a Simple-lel

Taxirendelés az applikáción keresztül, vagy tömegközlekedési mobiljegy vásárlás pillanatok alatt? A Simple app segít, hogy gördülékenyen közlekedhess, a fővárosban és vidéken egyaránt – aztán az autós szolgáltatásokról (parkolás, autópálya-matrica, asszisztencia) még nem is beszéltünk. A kötelező elintéznivalókon túl a szórakozásodra is gondolunk: az appban mozi- és színházjegyet is tudsz vásárolni, ha pedig olvasnivalóra van szükséged, a Bookline kínálatát bármikor átböngészheted. Bármit is vásárolnál az appon leresztül, ne feledd első lépésként elmenteni bankkártyádat a fiókodba!


A borítókép csak illusztráció.
A kép forrása: shutterstock.com