Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Előadások az egész család számára, a téli szezonra

Egyre csak közeledik a várva-várt ünnepünk, a karácsony. Ilyenkor mindenki elkezdi áthangolni magát  meghitt, ünnepi hangulatba. Karácsonyi vásárok, ajándékvadászat, jégkorcsolya és még számos program segíthet ebben. Most cikkünkben olyan előadásokat hoztunk, amik biztosan átadják majd a hamisítatlan ünnepi, illetve téli hangulatot.

A diótörő – Magyar Állami Operaház

Csajkovszkij Diótöröje kétségkívül a legkarácsonyibb és legtéliesebb darab, amit valaha készítettek. Bármelyik országban is járunk, feltehetőleg mindenhol lehetőségünk lenne megtekinteni ezt az örök klasszikus darabot. Nincs ez máshogy hazánkban sem, a Magyar Állami Operaházban hosszú évek óta szerepel a repertoárban. 2015 óta a 21. századi táncművészeti és látványbéli elvárásoknak megfelelően lett újra gondolva, ezáltal új megvilágításba helyezve azt.

A Magyar Nemzeti Balett először készített ehhez hasonló, a művész a társulat tagjaira szabott, a helyi jellegzetességeket is figyelembe vevő koreográfiát. Igazi mesebeli, varázslatosan lenyűgöző darabra ülhetünk be a jegyek megváltása után.

Karácsonyi csoda – Spirit Színház

A Karácsonyi Csoda egy kislányról szól, akit nagymamája nevel, mivel szüleit elveszítette. Minden megkap, hogy ne érezze hiányukat, ám édesanyját még ez sem pótolhatja, aki nem mellesleg egy csodás hangú énekesnő volt. A főszereplőnk viszont nagy bánatára nem örökölte anyja gyönyörű hangját. A helyzet keltette bosszús érzések hatására pedig kezdi elveszíteni barátait.

Nagymamája ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve levelet ír a télapónak, így próbálva megoldani unokája problémáját. A történet igazán szívmelengető, minden korosztály számára ajánljuk.

Grincs, aki elrabolta a karácsonyt – Budapesti Jazz Club

Mindenki ismeri a zsémbes, zöld szőrmók történetét, aki utálja a karácsonyt. Ő nem más, mint a Grincs. Mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen azoknak, akik ünnepelni szeretnének, vagy csak túl vidámak. Egy napon azonban találkozik, egy kedves, piros orcájú kislánnyal, akit Cindy-Lou-nak hívnak. Ő lesz az egyedüli, aki képes a Grincsbe újra belevarázsolni a karácsony iránti szeretetet.

De vajon sikerül neki? A szórakoztató és egyben megható darabból kiderül!

A Simple app segítségünkre lesz akár magunknak, vagy szeretteinknek szeretnénk jegyet venni ezekre a szuper előadásokra. Csak kattints az alkalmazásban a Jegy menüpontra, és máris megvásárolhatod online a belépőt. Amennyiben pedig böngésznél még a kínálatban, erre is van lehetőséged a hatalmas választéknak köszönhetően. Ha kiválasztottad melyik előadást néznéd meg, az appban csak fizess elmentett kártyáddal, és készen is vagy!


Forrás:

https://www.opera.hu/hu/musor/megtekint/a-diotoro-2022/
https://www.jegy.hu/program/karacsonyi-csoda-152626
https://www.bjc.hu/programok/eloado/fogi-szinhaz-grincs-aki-elrabolta-a-karacsonyt/