Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
2022 e-Matrica vásárlás

E-matrica vásárlás kényelmesen, értékes nyereményekkel!

Az éves E-matrica Simple-ben vásárolva most akár több mint kétmillió forintot érhet! Vásárlásoddal további értékes nyereményekért is ringbe szállsz. Nem érdemes tehát vacillálni – ha ez még nem is lenne elég, mutatjuk, miért a Simple a nyerő választás!

 

Hirtelen döntésekre gyors megoldás!

Ugye nem felejtetted el, hogy a 2021-es éves autópálya-matrica érvényessége 2022. január 31-én lejár? Felesleges halogatni, a 2022-es éves matricát a Simple appban is megvásárolhatod. Ha úgyis meg kell tenni, miért nem teszed meg most ezt az egyszerű lépést? Csupán néhány kattintás és egy dolog már el is van intézve az új évben.

 

Plusz autós szolgáltatás, plusz nyerési esély

Az autópálya-matrica megvásárlásán kívül Gépjármű-asszisztencia biztosítást is köthetsz az applikációban, még 15 évnél idősebb autódra is. A szerződéskötés teljes mértékben az appban történik, így tényleg bárhol, bármikor nekiállhatsz az ügyintézésnek. Sőt, ha Simple alkalmazásos e-matrica vásárlásodat követő 24 órán belül a Gépjármű-asszisztencia biztosítást is megkötöd, nem csak hogy 10%-os kedvezménnyel teheted ezt meg, de extra esélyekkel vehetsz részt a nyereményjátékunkban is!

 

Mentett kártyával egyszerűbb!

A bankkártyádat elmentheted az alkalmazásban, így a kártyaadatok ismételt megadására ezen a platformon már nem lesz szükség a további vásárlások alkalmával. Az autós elintéznivalókon kívül ugyanis még számos szolgáltatást nyújt az applikáció, ennek a mentett kártyának így sokféle szituációban hasznát veheted: köthetsz készülékbiztosítást mobilodra, befizetheted csekkjeidet, vásárolhatsz mozijegyet, az NFC-s mobilfizetéssel pedig bankkártyává „alakíthatod” a telefonodat.

Kártyádat ilyenkor Simple-fiókodba mented el – abba a fiókba, melyet regisztrációddal hoztál létre. Az itt elmentett kártya azért hasznos dolog, mert azt az alkalmazáson kívül a weben is használhatod: a SimplePay online fizetési megoldást kínáló webshopokban fizetéskor válaszd a „Fizetés Simple-fiókkal” lehetőséget, jelentkezz be, majd fizess pillanatok alatt!

 

Akár a matricavásárlás, akár egyéb okok bírnak a csatlakozásra, a Simple világa igazán hasznos funkciókat tartogat a számodra!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com