Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

December 1-től autópálya matrica elővásárlás 2019-re – nyerj vele!

2018. december 1-től már megvásárolhatók online a Simple alkalmazással és a honlapon a 2019-es éves országos és éves megyei autópálya matricák. Elővásárolt matricáddal most akár egymilliót is nyerhetsz!

Ha elővételben, online vásárolnál 2019-es éves országos vagy éves megyei matricát, figyelj arra, hogy az új matrica csak 2019. január 1-től érvényes (2020. január 31-ig ), tehát ekkortól jogosít fel autópálya használatra. 

A 2018-as megyei matricák 2019. január 31-ig érvényesek. 2018 decemberében az elővásárlással párhuzamosan még továbbra is vásárolhatók 2018-as éves megyei matricák, melyek a vásárlás pillanatától 2019. január 31-ig érvényesek. Ha bármely típusú matricát vennél, fizetés előtt győződj meg az érvényesség időtartamáról!

A 2019-es autópálya-matrica díjak nem változtak. 

A Nemzeti Útdíjfizetési Zrt. – melynek a Simple hivatalos viszonteladó partnere – 2016 óta teszi lehetővé az elővételes matrica-vásárlást az éves országos és megyei matricák esetében. A lehetőséggel a Simple felhasználói is egyre nagyobb számban élnek, a tavalyi szezonban az éves matricák több mint 10%-át vették elővételben a Simple vásárlói. 

Mikor éri meg elővételben online autópálya matricát vásárolnod?

  • Ha vállalkozó vagy, és még az idei büdzsé terhére szeretnél céges járműveidre matricát venni
    • Az alkalmazással számlát is igényelhetsz vásárlásodról
    • Flotta esetén csomagban is megkaphatod a szükséges matricákat, ezzel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat.
  • Ha előre gondolkodsz, és szeretnéd nyugodtan indítani az új évet, és persze van rá éppen büdzséd
  • Talán meredeken hangzik: egy matrica a karácsonyfa alá?
  • Ráadásul most a matricáddal egy okostelefont, vagy az egymilliós fődíjat is megnyerheted!

A játékban valamennyi, a Simple alkalmazás e-Matrica menüpontjában vagy a simple.hu weboldalon 2018. december 1. és 2019. január 6. között megvásárolt autópálya matrica részt vesz. Minél több matricát veszel, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz!   

  • A decemberben és január elején matricát vásárlók között 2019. január 6-án egy Huawei P20 PROokostelefont sorsolunk ki.
  • A Fődíj: 1.000.000, azaz egymillió forint összeggel feltöltött prepaid bankkártya, melyet a 2018. december 1. és 2019. február 15. között autópálya-matricát vásárlók között sorsolunk ki 2019. február 18-án. 

Játékszabályzat

Autópálya matricádat itt, a honlapon, valamint a Simple alkalmazást letöltve mobillal is megvásárolhatod:

 Az e-matricát bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA és AMEX bankkártyával tudod kifizetni a honlapon és az alkalmazáson keresztül egyaránt. Bankkártyáidat további vásárlásokhoz biztonságosan el is mentheted Simple fiókodban.