Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Csekkek befizetése

Csekkek befizetése a Simple appal: a családdal időzz, ne a postán!

A csekkek befizetésére mikor tudsz sort keríteni? A december önmagában is mozgalmas hónap? Ráadásul amikor beköszöntenek az igazi hidegek, és a sötétség is már délután beáll, egyáltalán nincs kedved a posta felé venni az irányt munka után?

Nem is kell – ha a Simple app csekkbefizetési szolgáltatását használod, az otthon melegéből bármikor letudhatod ezt a feladatot.

 

A csekkbefizetés többé nem töri meg a rutinodat

Már előre látod, hogy a befizetésre váró csekkek nem fognak hagyni aludni az éjjel? A Simple appal akár lefekvés előtt is elintézheted a csekkbefizetést, ha ettől jobban tudsz majd pihenni. Ehhez csak egy mobilra, Simple appos regisztrációra és bankkártyádra lesz szükség. Sőt, bankkártyádat el is mentheted Simple-fiókodba, így a kártyaadatok megadására nem lesz többé szükség. Amint ezzel megvagy, a csekkbefizetésre nem kell többé programpontként tekintened, és a posták nyitvatartásához se kell igazodnod. A korábban sorban állással töltött időt így a családdal töltheted, a csekkeket pedig villámgyorsan befizetheted, például amíg sülnek a mézeskalácsok.

 

Olvasd be a QR-kódot, majd fizess egy kattintással!

Amennyiben a telefonod kéri, a sikeres csekkbefizetéshez először engedélyezd, hogy az app hozzáférjen a kamerához! Ezután nincs más dolgod, mint ráirányítani a csekkre nyomtatott QR-kódra a mobil kameráját, és az appban rögtön megjelenik, hogy melyik szolgáltatónak kell fizetned és mennyit. Ha ez megvan, válaszd ki a bankkártyát, amelyikkel fizetni szeretnél. Akár virtuális Simple kártyáddal is fizethetsz.

 

Minden befizetés nyomon követése egy helyen

Mindig megfogadod, hogy majd jobban számontartod pénzköltéseidet? A Simple app segít, hogy az újévben tényleg tudd tartani magad ehhez az elhatározáshoz: minden befizetett csekket visszakereshetsz a csekkbefizetés szolgáltatásnál a „Befizetett csekkjeim” menüpontban, vagy az összes többi appos tranzakcióval együtt a „Vásárlásaim történetében”. A befizetésekről e-mailes visszaigazolást is küldünk. Ha ezt a későbbiekben nem találnád, de mégis szükséged lenne rá, az alkalmazásban egy gombnyomással újra tudod kérni az értesítőt. A Simple appal így semmi sem akadályozhat meg abban, hogy figyelemmel kísérd a befizetéseket.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: simple.hu