Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Karácsonyi családlátogatás

Családlátogatás karácsonykor

A családlátogatás a sokak által legjobban várt ünneppel, a karácsonnyal fonódik össze. Az ünnepkör Adventtel kezdődik, majd Vízkereszttel zárul. Az évnek azon része, amikor végre kiszakadhatunk mindennapjaink rohanó világából, és kicsit megpihenhetünk szeretteink körében.

 

Hol töltjük a karácsonyt?

A karácsony varázsa az együtt töltött időben rejlik. Mégis konfliktus alapja lehet, hogy kinél is gyűljön össze a ház népe. Sok család tagjai messze sodródtak és nagy távolságok választják el őket egymástól. A karácsony tökéletes alkalom arra, hogy meghitt hangulatban kicsit egymásnak szenteljük figyelmünket és feltöltődjünk. El kell tehát dönteni ki lesz az ünnep házigazdája. Persze minden nagyitól érkezik a kérdés: „Mivel várjalak titeket 24-én?” – ami kicsit sem könnyíti meg a családtagok dolgát. Így vagy úgy, de megszületik a döntés és valakinek össze kell pakolni a cókmókját majd útnak indulni.

 

Hogyan készülhetsz fel az utazásra?

Miután alaposan leellenőrizted, hogy mindent bepakoltál-e a csomagtartóba, megvannak-e az ajándékok meg persze az ünnepi hangulat és úgy véled útra készen állsz, ne felejtsd el megvásárolni az autópálya-matricádat se. Ezt a Simple alkalmazáson keresztül egyszerűen megteheted. Persze nem szabad figyelnem kívül hagynod egy hosszabb utazás veszélyeit sem. A téli időjárás olykor szeszélyes és kiszámíthatatlan így nem árt, ha van kit segítségül hívnod egy nem várt eset bekövetkeztével. Az autópálya-matrica vásárlását követő 24 órában van lehetőséged gépjármű-asszisztencia biztosítás kötésére 10% kedvezménnyel.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com