Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Pénzügyek

Bízd a Simple-re a pénzügyek nyomonkövetését is!

A Simple appal gördülékenyen megy az ügyintézés: amellett, hogy a pénzügyek nyomon követésében segít az alkalmazás, az appos csekkbefizetésekkel is csomó időt spórolhatsz meg  – olvass tovább, ha érdekel, hogyan!

 

Nem kell a posták nyitvatartásához igazodnod!

Az se baj, ha éjjel jön el az a pont, amikor a csekkekkel végre foglalkozni tudsz – a Simple appal akkor fizeted be őket, amikor számodra a legalkalmasabb. Meglátod majd, hogy a befizetésre nem is kell többé „programpontként” tekintened, hisz néhány érintéssel le is tudod ezt a feladatot: akár a reggeli kávé mellett, akár este lefekvés előtt jut eszedbe, a csekkek befizetése többé nem zökkent ki a megszokott rutinból.

Még nem próbáltad? Mutatjuk, hogy működik!

Nyisd meg a Simple alkalmazást, és lépj a „Csekkbefizetés” menüpontba. Ha engedélyezted az alkalmazás számára a kamera használatát, akkor egyből a kamerakép fog megjelenni. Irányítsd a képet a csekken lévő QR-kódra – az app ekkor rögtön beolvassa a fizetéshez kapcsolódó infókat, és megjeleníti a képernyőn, hogy mennyit kell fizetned és melyik szolgáltatónak. Amint ezeket átnézted, válaszd ki, hogy melyik bankkártyáddal szeretnél fizetni.

Simple tipp: ha még nem mentetted el bankkártyádat az alkalmazásba, ezt menet közben is megteheted. A csekkbefizetés így tényleg gyors és egyszerű folyamat lesz, mivel nem kell újra és újra bepötyögnöd a kártya-adatokat. A Simple-fiókba mentett kártya azért is nagyon hasznos, mert ezt az alkalmazás többi szolgáltatásánál is használhatod (például mobiljegy, biztosítás), sőt még a weben is, ha egy webáruházban a SimplePay-jel találkozol.

Segítünk lépést tartani a kifizetésekkel

Ha a Simple-t használod a csekkek befizetésére, az alkalmazásban pontos képet kapsz arról, mire is költöd a pénzed: a „Pénztárcám” menübe lépve válaszd a „Vásárlásaim története” lehetőséget. Itt minden olyan tranzakciót megtalálsz egy helyen, ami az appon keresztül ment végbe – így a csekkbefizetéseket is. A szűrési funkció segítségével kiválaszthatod, hogy az app csak a csekkbefizetéses tranzakciókat listázza ki, így könnyebben eligazodsz majd. A csekkbefizetésekről egyébként e-mailben is kapsz visszajelzést.


Forrás: simple.hu

A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com