Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Biciklitúra Simple-fiókkal

Biciklitúra a Tisza-tónál – segítünk a szervezésben!

Biciklitúra gondolata jár a fejedben, de tanácstalan vagy merre szervezzétek a kirándulást? A Tisza-tó nagyszerű választás lehet a számotokra. Jó hírünk van: a szezonkezdéshez igazodva a MÁV menetrendjében újra megtalálhatóak a kedvelt kirándulóhely és a főváros közvetlen összeköttetését biztosító, kerékpárszállításra is alkalmas járatok. A kerékpárjegy a MÁV online felületén, illetve a MÁV alkalmazásban is megvásárolható.

 

A Tisza-tó expresszvonat menetrendje

A Keleti pályaudvar és Tiszafüred között közlekedő közvetlen járat május 22-ig egyelőre csak hétvégén és ünnepnapokon jár, május 22-t követően viszont minden nap indul vonat, és ez az ütem egészen nyár végéig marad. A Tisza-tó expressz 7:55-kor indul a Keleti pályaudvarról és 10:12-re érkezik Tiszafüredre. Visszafelé 17:49-kor indul Tiszafüredről és 20:05-re érkezik Budapestre. A vonat összesen 63 kerékpár szállítására alkalmas. Ha kétkerekű járgányoddal utazol, menetjegy és helyjegy mellett kerékpárjegy megváltása is szükséges. A Tisza-tavi kerékpárjegy, mely oda és vissza is érvényes 420 forintért vásárolható meg – ha online veszed meg, 10% kedvezményt kapsz a pénztári árhoz képest! A kedvezményről, és az online vonatjegy-vásárlásról bővebben ITT tájékozódhatsz.

 

Vonatjegy vásárlás gyorsan és kényelmesen, Simple-fiókkal

Nem kell többé számításba venned, hogy legyen elég idő a jegypénztárnál sorban állni, vagy az automatával babrálni – ha az online jegyvásárlást választod, egyből utazásra készen érkezhetsz az állomásra. A legegyszerűbb, ha a MÁV alkalmazást választod, így mindent a mobilodon intézhetsz: válaszd ki a megvásárolni kívánt díjtermékeket, majd fizesd ki őket a SimplePay felületén gyorsan és egyszerűen! A legkényelmesebb módja a fizetésnek, ha Simple-fiókodba mentett bankkártyádat használod, hiszen így néhány kattintással megejtheted a vásárlást. A jegyek a MÁV alkalmazásban jelennek majd meg. A vonalkódot a kalauz mobilod kijelzőjéről fogja leolvasni, tehát nem szükséges semmit se kinyomtatnod.

 

Simple-fiók létrehozása

Simple-fiókodat létrehozhatod vásárlás közben is, és egy csapásra rögzítheted benne bankkártyád adatait. A következő SimplePay-es vásárláskor így elég lesz csak bejelentkezned fiókodba, és mentett kártyádat kiválasztva egy kattintással fizethetsz is. A Simple alkalmazásban is létrehozhatod fiókodat, ahol megannyi szolgáltatás igénybevételekor hasznát leled majd mentett kártyádnak: ilyen például a Készülékbiztosítás, mely okostelefonra köthető, és lopás vagy képernyőtörés esetére nyújt megoldást – a biciklitúrára visszatérve, így a szeretett kütyü védelméről is gondoskodhatsz a Simple appal.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/ujra-varja-tisza-vonattal-erkezo-kerekparos-turistakat