Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Mobilparkolás

Az okosfunkciókkal még könnyebb a parkolás

Mióta megszűnt az ingyenes közterületi parkolás, újra keresgélhetjük az aprót, és az automatákat. Ennek nem kell így lennie!

Választhatod a Simple appot is, amivel a parkolási díjat mobilod segítségével, bankkártyával fizetheted. Amellett, hogy gyorsan és kényelmesen élesítheted a parkolást, még számos okosfunkció segít napjaid megkönnyítésében.

Most extrán megéri velünk parkolni: ha 2021. május 25 és július 4-e között a Simple-ben mentett bankkártyáddal fizeted a parkolásodat, akkor akár egy 100.000 forint összeggel feltöltött MOL Gift ajándékkártyát, vagy egy robotporszívót is nyerhetsz. A játék egyéb tudnivalóit ITT érheted el.

 

Nem vagy biztos benne, hogy kell-e fizetni?

Még csak ki se kell szállnod a kocsidból ahhoz, hogy erről megbizonyosodj: a Simple app GPS-helymeghatározása* segítségével könnyen ellenőrizheted, hogy ingyenes vagy fizetős-e a zóna, ahol megálltál. Ha fizetős, a parkolást pillanatok alatt elindíthatod az alkalmazással. Nem baj, ha nincs nálad az apró, mivel az appban bankkártyával tudsz fizetni – mentett bankkártyával ez mindössze néhány kattintás.

 

Időzített parkolás? Mutatjuk, mikor jöhet jól!

Parkolást kétféleképpen is időzíthetsz az appal: egyrészt előre beállíthatod aktív időszakon kívül (például még este), hogy az azt követő napon a díjfizetési időszak kezdetével a parkolásod is elinduljon. Másrészt beidőzítheted a parkolás lejártát is, ha tudod, meddig fogsz maradni– ezzel a parkolás befoglalt összegének nagyságát is szabályozhatod, illetve elkerülheted, hogy elfelejtsd leállítani. Egyébként ha az appal parkolsz, a futó parkolásodat bármikor leállíthatod, így tényleg csak a leparkolt időért fizetsz. A fennmaradó összeg automatikusan felszabadul számládon.

 

Társad a mindennapokban? Gyorsindító widget az egyszerűség kedvéért! 

Android operációs rendszerű mobilodon beállíthatod a Parkolás funkció gyorsindító widget-ét, hogy a képernyő-feloldás után már csak egy érintésnyire legyen a szolgáltatás indítása. Különböző módon végrehajthatod ezt: ha például egy rendszámmal parkolsz napi szinten egy adott zónában, a widget egyből a fizetési képernyőre visz. Másik eset lehet, ha egy autóval közlekedsz, és minden nap máshol parkolsz. Ilyenkor a widget a zónatérképre fog navigálni.

 

* Parkolás indításakor ellenőrizd, hogy a megfelelő zónát választottad-e ki!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com