Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Autós szolgáltatások a Simple appban

Autós szolgáltatások egy helyen, a Simple appban!

Az autós utazást részesíted előnyben? A Simple szolgáltatásaival kényelmesen intézheted a vele járó teendőket.

Indítsd el a parkolást távolról, akár a kanapédról – ezért nem kell lemenned a kocsidhoz. Sőt, ha már úgyis kezedben a mobilod, egyúttal az autópálya-matricádat is megvásárolhatod néhány érintéssel. A Simple app Neked is megkönnyíti az autós ügyek elintézését: a befizetéseket pikk-pakk letudhatod, és még saját magad és utasaid biztonságáról is gondoskodhatsz a gépjármű-asszisztencia megkötésével.

 

A Simple Parkolással könnyű előre tervezni!

A parkolás lejártát előre beállíthatod, ha már a parkolás pillanatában tudod, hogy meddig tart majd elintéznivalód: ezzel azt is szabályozod, hogy az app mekkora összeget foglaljon be a kártyádról a parkolás elindításakor. Bárhogy is alakul a napod, a parkolást egy gombnyomással leállíthatod. Nyugi, csak a ténylegesen leparkolt összeg vonódik le, a különbözet automatikusan felszabadul a számládon. Az időzítés funkcióval a parkolás kezdetét is beütemezheted: például beállíthatod még este, hogy másnap a díjfizetési időszak kezdetével a parkolásod is elinduljon.

Ha jobban megismerkednél vele, csak kattints IDE!

 

Ki se kell nyomtatni, mégis mindig veled lesz: Simple e-Matrica!

A megvásárolt e-matricát az érvényesség időszakában végig megtalálod az alkalmazás „Matricáim” menüpontja alatt. Itt egy kattintással minden adatát előhívhatod, ha valamit meg szeretnél nézni – de az app küld értesítést, ha közeledik a matrica lejárata, így a büntetésbe tuti nem fogsz beleszaladni. Az alkalmazásban egyébként több járműre, többféle matricát is vásárolhatsz egyidejűleg: a kocsik adatait elmentheted fiókodba, majd a teljes „garázst” egy platformról menedzselheted.

Ha jobban megismerkednél vele, csak kattints IDE!

 

Simple Gépjármű-asszisztencia, 15 évnél idősebb autóra is!

Készülj fel a váratlan helyzetekre, és kösd meg autódra az asszisztencia biztosítást: ha komplikáció adódna az utakon, biztosított jármű esetén számíthatsz az azonnali segítségnyújtásra. A Simple-ben a szerződéskötés pont olyan gördülékeny, mint ahogy azt az app többi autós szolgáltatásánál már megszokhattad. Otthonod kényelmében böngészheted át a szerződési feltételeket, majd a számodra megfelelő csomagot kiválasztva bankkártyás fizetés formájában tudod befizetni a díjat. Szükség esetén így azonnal tudod majd, mit kell tenned: az autómentést egy gombnyomással az applikációból is kezdeményezheted.

Ha jobban megismerkednél vele, csak kattints IDE!

 


A borítókép illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com