Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Autós szolgáltatásokért kupon

Autós szolgáltatásaink hálásak lesznek

Autós szolgáltatásainkkal Te is könnyedén megúszhatod a büntetéseket, és most még meg is háláljuk, ha autós szolgáltatásainkat használod.

A 2021-es autópálya-matricák érvényessége január 31-én, éjfélkor lejár. Miért húznád még az időt, ha most ráadásul két legyet is üthetsz egy csapásra, ugyanis megajándékozunk egy parkolásra beváltható kuponnal, és még nyereményjátékunkon is részt veszel.

 

Vásárolj autópálya-matricát, és parkolj a Simple appal a héten a kuponért!

Amennyiben 2022. január 24. és január 31. között legalább egy, bármilyen típusú autópálya-matricát vásárolsz az alkalmazással, és emellett legalább egy sikeres parkolást hajtasz végre a Simple appal, a következő parkolásod árának 50%-át (maximum 500 forintot) mi álljuk.

A megszerzett kupont 2022. február 10-ig válthatod be az alkalmazásban.

 

Így még nyereményjátékunkon is részt veszel a több mint kétmillió forintos fődíjért

Autópálya-matrica vásárlásoddal nyereményjátékunkon is részt veszel, amelyben minden 2021.12.01. és 2022.02.20. között sikeres végrehajtott matricavásárlás indul a főnyereményért, a 2.222.222 forinttal feltöltött PrePaid bankkártyáért. Ha ez még nem lenne elég, Aljátékunk sorsolásában is részt vehetsz, és ha Te vagy a szerencsés nyertes, egy Xbox Series S játékkonzollal gazdagodhatsz.

 

Ha már a parkolást és a matricavásárlást is kipipáltad, ne hagyd ki az asszisztencia biztosítást se!

A gondtalan utazás érdekében kösd meg gépjármű-asszisztancia biztosításodat, és ha váratlan helyzet adódik az utakon, az alkalmazásból indítható segélyhívással úton is lesz a segítség.

Ami még ennél is jobb, hogy ha a biztosításkötés előtt autópálya-matricát vásárolsz az alkalmazással, 10% kedvezményt vehetsz igénybe, és a kockázatviselés is azonnal indul.

A csomagajánlatokért, és bővebb információért, kattints ide!