Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Autópálya-matrica vagy mobiljegy SuperShop pontokkal? Az új Simple alkalmazással mostantól lehetséges!

Mostantól három új SuperShop funkció érhető el kizárólag az új Simple appban!

  • Pontbeváltás: SuperShop pontjaidat beválthatod már Simple appban is: jelenleg autópálya-matrica vagy közlekedési mobiljegy vásárlásra fordíthatod pontegyenlegedet.*
    Akár a vásárlás részösszegét is kifizetheted Supershop pontjaiddal, a fennmaradó összeget bankkártyáról egyenlítheted ki.
  • Pontegyenleg lekérdezés: Gyorsan ellenőrizheted az éppen aktuális SuperShop pontegyenlegedet.
  • Pontgyűjtés: Jelenleg az e-matrica szolgáltatásban vásárolt autópálya-matricád után, Simple kártyás fizetés esetén kapsz SuperShop pontot (100 Ft = 1 pont)

Így használd Supershop kártyádat az alkalmazásban: 

  • A Tárcám/Supershop kártyám menüpontban csak add meg a Supershop kártyád számát és a születési dátumodat. Az elmentett kártya alatt azonnal megjelenik az aktuális pontegyenleged.
  • Pontbeváltás: Indítsd el az e-Matrica szolgáltatásban a vásárlást*. A fizetési képernyőn válaszd a SuperShop pontbeváltást, ahol beállíthatod, mennyi pontot szeretnél elkölteni kártyádról. 
  • Pontgyűjtés az alkalmazásban: Indíts vásárlást az e-matrica szolgáltatásban*, fizesd ki Simple kártyával, és máris jóváíródnak a pontok a Supershop egyenlegeden.
  • Bolti pontgyűjtés: az alkalmazással továbbra is gyűjthetsz pontokat boltokban, benzinkutakon – csak nyisd meg az appból a kártya QR-kódját, és mutasd fel a leolvasónak.*Az érintett szolgáltatások köre változó lehet, erre vonatkozóan itt tájékozódhatsz. A Supershop pontok beváltására és az in-app pontgyűjtésre a megújult Simple appban van lehetőséged. Az új funkciók a Simple Classic appban nem elérhetők. 

Töltsd le most a megújult Simple appot:

Töltsd le az App Store-bólDownload from Google Play

A Simple a SuperShop hivatalos partnere.

Tobvábbi leírást itt találsz a Simple app SuperShop funkcióiról.

Nincs még SuperShop kártyád? Online igényléshez kattints ide.