Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Autópálya-matrica – mindent az elővásárlásról

Autópálya-matrica – mindent az elővásárlásról

Az autópálya-matrica megújításra már nem sok időd maradt, ugyanis 2023. január 31-ig érvényes az előző évi. Szerencsére azonban a Simple appal könnyedén megvásárolhatod az újat, és most még nyerhetsz is vele.

 

Miért várnánk vele?

Az utazási szokásaid alapján valószínűleg könnyedén el tudod dönteni, hogy 2023-ban milyen matricára lesz szükséged. Ha az egész ország a tereped, akkor az országos matrica kell, amennyiben viszont inkább egy adott országrész útszakaszait használod gyakran, akkor gazdaságosabb lehet megyei matricát választani. Bármelyik mellett is döntesz, mindkettőre igaz, hogy a tárgyév január elsejétől vagy a megvásárlástól számítva a következő év január 31-ig lesz érvényes.

 

Azaz, ha van jelenleg matricád, az január 31-ig még feljogosít az autópálya használatára, ám jobb minél gyorsabban letudni a vásárlást, hogy garantáltan ne felejtődjön el a karácsonyi készülődésben vagy éppen a dolgos januári napokban.

 

A Simple appban elővásárlással is megveheted

Biztosítsd be a nyugalmad, és szerezd be az éves matricát most a Simple app segítségével: december 1-től már már megtalálod az alkalmazásban 2023-asokat. Ha korábban vásároltál Simple appal, akkor el lesznek mentve a járműved adatai, így még gyorsabb lesz a folyamat, ráadásul az érvényességi időszak automatikusan kezdetét veszi, ezért nem kell aktiválni vagy időzíteni, és végig kéznél lesz az applikációban, a mobilodon.

 

Vásárolj és nyerj

Vásárold meg az autópálya-matricádat a Simple alkalmazással!

A Simple-lel most nem csak egyszerűen tudhatod le a matricavásárlást, hanem egy nyereményjátékban is résztvehetsz. Az elővételes matricával Samsung légtisztító lehet a tiéd, februárban pedig 1.000.000 forinttal feltöltött bankkártya, három televízió, három partihangfal és kétszáz Simple-logós bluetooth hangszóró is gazdára talál. És arról se feledkezzünk meg, hogy ha a matrica-vásárlást követően 24 órán belül gépjármű-asszisztencia biztosítást is kötsz, akkor 10% kedvezményt kapsz annak árából, ráadásul egy 1000 forint értékű kupon is jár a biztosításod megkötéséhez.

 

Forrás:

https://simple.hu/elovasarlas-2023-as-autopalya-matricak-elerhetok-vedd-meg-a-simple-appal-es-nyerj-vele/