Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Autópálya-matrica a nyaralás során – szerezd be az appban a benzinkutak helyett!

Az autópálya-matrica elengedhetetlen kelléke a nyaralásnak, főleg, ha messzebbre tervezzük a vakációt, hiszen gyorsabban, illetve egyszerűbben eljuthatunk a kívánt úticélhoz. Ám ha szeretnénk idén mindent megszervezni az indulás előtt, a nyugodt, stresszmentes út érdekében, érdemes már előre megvásárolni a vignettát a Simple appban, az e-Matrica menüpont alatt.

 

Matrica az egész családnak

Nagy családdal tervezitek az utat és kettő, vagy akár több autóval indultok neki a kikapcsolódásnak? Akkor szuper hír nektek, hogy nem kell minden egyes járgányhoz külön-külön fiókot létrehoznotok, hiszen lehetőség van mindegyiket beregisztrálni egy felhasználóról, csupán meg kell adnotok a rendszámot és a jármű típusát (ez bármilyen lehet). Sőt, akár beceneveket is adhattok nekik, így biztosan nem fogjátok összekeverni őket.

 

Milyen típusút válasszunk?

Valamennyi járműre megvásárolhatjuk az éves, havi, heti és vármegyei autópálya-matricát. De hogy melyik is passzolna leginkább igényeinkhez? Ha egész évben rójuk az utakat, akár az egész országon keresztül, akkor természetesen egy éves országos matrica illik leginkább a képbe. Amennyiben viszont csak alkalomadtán gurulunk fel a pályákra nyaralások vagy kisebb utazások céljából, elég lehet a havi vignetta is.

Viszont abban az esetben, ha csak tényleg ritkán hagyjuk el városunkat, vásároljunk egy újonnan bevezetett 24 órás, vagy egy kicsivel hosszabb érvényességű 10 napos típust. Az előbbi tökéletes lehet arra a napokra is, mikor csak egy spontán jött ötlettől vezérelve beülünk a kocsiba, és elmegyünk egy egynapos kirándulásra, esetleg fürdőzésre.

 

Fizetés az appon keresztül

Kényelmesen és persze szuper biztonságosan tudhatod le a fizetést az applikáción keresztül, csupán pár kattintás, pillanatok alatt. Kiegyenlítheted kosarad tartalmát elmentett kártyáddal, de akár egy újonnan hozzáadottal is. Ez jól jöhet, ha éppen a reggeli rohanás során jut eszünkbe, hogy nem intéztük el ezt a fontos teendőt, vagy a pályára lépés előtt suhan át az agyunkon, hogy valamit elfelejtettünk.

 

Összefoglalva, ezekkel az előnyökkel találkozhatsz az appos vásárlás során:

  • átlátható vásárlási folyamat
  • több kocsi, többféle autópálya-matrica egyszerre
  • szupergyors vásárlás
  • otthonról is letudhatod, a kanapéd kényelméből
  • láthatod az összes matricatípust egy helyen, így könnyebb lesz a választás

Ha pedig a kötelező teendők mellett szeretnéd még jobban megkönnyíteni az utat, kösd meg Autómentés biztosításodat is a Simple alkalmazáson keresztül, így nyugodtan élvezhetitek a kocsikázást, hiszen egy felmerülő probléma esetén azonnal érkezik is a segítség.


A kép illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com.

Forrás:

https://simple.hu/e-matrica/