Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Autópálya-matrica a mobilon, programfüzet a táskában

Az autópálya-matrica elengedhetetlen kelléke az autós utazásoknak, ugyanis, ha sztrádákon keresztül vezet utad a kiszemelt célállomáshoz, jelentős időt spórolhatsz meg.

Na de ne rohanjunk előre!

A csomagolás és az autós utazás megtervezése önmagában egy komoly stratégiai feladat. A Simple alkalmazás segít levenni a teher egy részét a válladról – mutatjuk, hogyan!

Amikor úgyse sikerül elindulni a kitűzött időben. Amikor már csak az úton derül ki, hogy valami otthon maradt. Amikor az utasok felváltva kérdezősködnek afelől, hogy mikor érkeztek már meg a szállásra. Csupán néhány momentumot említettünk, melyek bája rendszerint megfűszerezi az utazás első óráit.


Ilyenkor jön jól, ha az autópálya-matrica megvásárlása miatt nem kell plusz kitérőt tennetek – a Simple alkalmazás segít előre tervezni, mivel az appban bármikor, bárhonnan megvásárolhatod a matricát, az érvényesség kezdetét pedig az utazás kezdetéhez igazíthatod.

Ha ez nem lenne elég motiváció, rásegítünk egy nyereményjátékkal! Ha szeptember 5-ig vásárolsz pályamatricát az alkalmazással, vagy mellé még biztosítást is kötsz, automatikusan bekerülsz a 100.000 forint értékű MOL Group ajándékkártya-, és főnyereményünk sorsolásába is.

További részletekért kattints >>>


Ádám* szinte biztos volt benne, hogy ha nem veszi meg előre a matricát, a reggeli forgatagban ez a lépés tuti elfelejtődik. A tank még szinte tele volt, így arra se hagyatkozhatott, hogy a benzinkúthoz kanyarodva rátör majd a megvilágosodás. Hogy megelőzze a bajt, még előző este, miközben a bicikliket pakolták fel a tetősínre, eszébe jutott a legkézenfekvőbb megoldás: amint rögzítették a kerékpárokat, előkapta mobiltelefonját, és a Simple appban kiválasztotta a számára megfelelő tételt. Ádám korábban már elmentette bankkártyáját az alkalmazásban, így a fizetés tényleg csak néhány érintés volt neki. A Simple appal a matricavásárlást pikk-pakk kipipálhatta listájáról, és neki is állhatott a további teendőknek.

Követed Ádám példáját?

Ha Ádám példáját követve Te se szeretnél sokat bajlódni a matricavásárlással, töltsd le a Simple appot a mobilodra, és vedd meg a matricát néhány kattintással. Első lépésként regisztrálnod kell járművedet a rendszám és a járműtípus megadásával. Ezeket az adatokat egyszer kell beírnod, legközelebb elég lesz csak kiválasztanod az elmentett autódat. Az alkalmazásban az összes elérhető matricatípust megtalálod – miután kiválasztottad, melyiket szeretnéd megvásárolni, kényelmesen, bankkártyával tudsz fizetni. Ehhez bármely bank által kibocsátott bankkártyádat használhatod. Ha legközelebb szeretnél csupán egy kattintással fizetni – ahogy Ádám is tette – mentsd el bankkártyádat Simple-fiókodba az alkalmazásban!


*Ádám fiktív szereplő. Történetét ügyfeleink valódi tapasztalatai inspirálták.

A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: unsplash.com

Forrás: Simple.hu