Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Asszisztencia biztosítás Prémium csomag-külföldön is segít!

Amennyiben autós kiruccanást tervezel, a Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítás mindig jól jöhet.

Ha mindenképpen külföldre húz a szíved, jól jön egy biztos pont, amire a határon túl is számíthatsz. A Prémium csomag azonnali autós segítségnyújtásában megbízhatsz.

Öröm az ürömben

Az autó műszaki meghibásodásának javítása a helyszínen, egy kerék- vagy izzócsere, esetleg szervízbe vontatás – önmagában is nagy bosszúság, ha az utazás lendületét megtöri valamilyen autós probléma, főleg külföldön, ahol még kevésbé ismerjük ki magunkat, így nem is tudjuk biztosan, kitől érdemes segítséget kérni. Megkötött gépjármű asszisztencia szerződéssel a zsebedben azonban búcsút mondhatsz a bizonytalanságnak: az autómentést az alkalmazásból is kezdeményezheted, és a segítség már robog is feléd.

A Prémium csomag extra szolgáltatása még a Gumiszervíz funkció, mely lényege, hogy az abroncs sérülése okozta menetképtelenség esetén a biztosító vállalja a javítás költségeinek* megtérítését. Amennyiben a gumiabroncs szakszerűen nem javítható, akkor a csereköltséget téríti meg a biztosító. Plusz előny, hogy a Prémium csomag esetén egy évben korlátlan alkalommal igénybevehetőek a segítségnyújtási szolgáltatások, így a problémás helyzet megoldása után a biztosítás tovább él.

A legnehezebb szituációkban is melletted áll

A nyaralás programpontjait akkor se kell lemondanod, ha a kocsid pár napra szervízbe kényszerül. Külföldi utazás esetén a biztosító megszervezi egy bérgépjármű kölcsönzését, és átvállalja annak legfeljebb három napi bérleti díját. A választható kiegészítő szolgáltatások, a javítás idejére foglalt szálláshely, illetve az utasok tovább- vagy hazaszállítása szintén azt mutatják, hogy bármi legyen is, nem hagy magadra se téged, se az utazás többi résztvevőjét.

A biztosítást a Simple alkalmazásban kötheted meg: itt találsz részletes leírást a Prémium csomag tartalmáról is. Miután mindent rendben találtál, a biztosítási feltételek elfogadását követően bankkártyával tudod kifizetni a biztosítás díját. A megkötött biztosítás részleteit ezután mindig megtalálod az alkalmazásban a „Biztosításaim” menüpontban – az autós kalandba így még magabiztosabban vághatsz bele!

 

*A biztosító 17 500 Ft/káreseményig vállalja a költségtérítést.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com