Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Appon tervezhető és nyomon követhető taxirendelés a Simple-lel

Rendelj taxit Budapest területén okostelefonod segítségével – a Simple appban a rendelés minden részletét előre megtervezheted, majd a fuvar végén Simple-fiókban rögzített bankkártyáddal az alkalmazáson keresztül fizethetsz.

 

Emeld új szintre a taxizás kényelmét!

Ha a Simple appal rendelsz taxit, az alkalmazásban a térképes megjelenítés segítségével nyomon követheted az érkező autó útját. Amint a taxis felveszi leadott rendelésedet, az appban megjelenik „a taxis elindult a megadott címre” felirat, és a mozgó autó ikon mutatja, merre jár éppen. Nem muszáj azonban végig telefonod képernyőjét bűvölnöd, mert a Simple úgyis figyelmeztetést küld a taxi érkezése előtt 3 perccel és a taxi megérkezésekor is – nyugodtan készülődhetsz tovább, hisz tudni fogod, mikor kell elindulnod.

 

Az appos taxirendelés* gyors és egyszerű

Nyisd meg a Simple appban a Taxi szolgáltatást. Miután megadtad elérhetőségedet, amelyen a taxitársaság szükség esetén el tud érni téged, a rendelési címet kell beállítanod. A GPS-alapú helymeghatározás megmutatja, hol tartózkodsz éppen – ha oda kéred az autót, csak egy gombot kell megnyomnod a rendelés leadásához. Ha máshova szeretnéd rendelni a taxit, írd be a címet, és meg is vagy.

A fuvar megtervezésében segít a kalkulátor funkció is: ha megadod az érkezési címet, a kalkulátor kiszámítja neked a fuvar várható költségét. Ne feledd, hogy a kapott eredmény egy becsült összeg! Jó tudni, hogy a fuvart egy kattintással bármikor lemondhatod a taxi érkezése előtt. Amíg várakozol, a taxi helyzetén kívül típusát és rendszámát is csekkolhatod az appban, így tudni fogod, melyik autót kell keresned.

 

Fizesd ki a fuvart az alkalmazáson keresztül

Ahogy a taxirendelés minden mozzanatát, úgy a fuvar végén a fizetést is a Simple appból intézheted. Miután a sofőr saját eszközén beállította a fuvar díját, nálad automatikusan felugrik a fizetési képernyő az alkalmazásban. A fizetéshez használd mentett bankkártyádat, hogy még egyszerűbb legyen a folyamat.


*A taxirendeléshez internetkapcsolat szükséges. A Simple alkalmazás Taxi szolgáltatását a Főtaxi nyújtja.
A kép csak illusztráció. Forrása: shutterstock.com