Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Állatkertek éjszakája

Állatkertek éjszakája – lesd meg a lakók titkait sötétedés után 

Az állatkertek éjszakáját immár 11. alkalommal rendezik meg augusztus utolsó péntekén: a program idén augusztus 26-ára esik. A résztvevő intézmények ezen a napon hosszabbított nyitvatartással és rendhagyó programokkal várják a látogatókat – ha kíváncsi vagy az állatok éjszakai életére, ezt ne hagyd ki! 

 

Országszerte több állatkertben is éjszakai megfigyelésre indulhatsz 

  • A Fővárosi Állat- és Növénykert látványetetésekkel és szórakoztató műsorokkal készül az eseményre. Például 2021-ben denevérek táncával, elefánttornával és egy minden eddiginél mókásabb fókashow-val szórakoztatta a látogatókat.  
  • A Szegedi Vadaspark minden évben egy földrészt állít a program középpontjába: például tavaly ez Afrika volt, a tematikus programok középpontjában így Afrika kultúrája és élővilága állt. 
  • A Miskolci Állatkert különlegessége, hogy erdei környezetének köszönhetően egy még izgalmasabb kalandra szólít bennünket. Az éjszaka aktív állatok, a tigrisek, a leopárdok és a medvék a legjobban a sötétben figyelhetők meg – ha eddig napközben csak alvó állapotban találkoztál velük, itt az idő, hogy végre az aktív, tevékenykedő oldalukat is megismerd! 
  • Ugyanezzel az üzenettel csábít a Pécsi Állatkert is: az állatkert különlegességeit, a fehér tigriseket csodálhatod meg, akik szintén az éj leple alatt mutatják meg valódi énjüket. 
  • A Debreceni Állatkertben a nyár folyamán több alkalommal is rendeztek korlátozott létszámú esti sétákat – ha lemaradtál, az Állatkertek Éjszakáján még bepótolhatod ezt az egyedülálló élményt! 

 

Indulásra készen? A matricavásárlással és a jegyekkel se bajlódj sokat! – Minden egy helyen! 

Inkább töltsd le a Simple appot a mobilodra, és vedd meg az autópálya matricát néhány kattintással!

Első lépésként regisztrálnod kell járművedet a rendszám és a járműtípus megadásával. Ezeket az adatokat az alkalmazás megőrzi, így legközelebb elég lesz csak kiválasztanod az elmentett autódat. Az alkalmazásban az összes elérhető matricatípust megtalálod – miután kiválasztottad, melyiket szeretnéd megvásárolni, kényelmesen, bankkártyával tudsz fizetni. Ehhez bármely bank által kibocsátott bankkártyádat használhatod.

Ha nem szeretnéd minden alkalommal újra és újra megadni bankkártya-adataidat, azt ajánljuk, hogy rögzítsd őket Simple-fiókodba az alkalmazásban! 

Abban az esetben, ha csak a fővárosban közlekednél, BKK jegyedet vagy bérletedet is hasonló módon, könnyedén beszerezheted az alkalmazással.  

Az utazás már megtervezve? Belépőjegyedet is egyszerűen megvásárolhatod a Simple appban a számodra legizgalmasabbnak tűnő programokat kínáló állatkertbe. 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források: 

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-allatkertek-ejszakaja.html  

https://szallas.hu/programok/allatkertek-ejszakaja-a-fovarosi-allat-es-novenykertben-2022-budapest-p5036 

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-allatkertek-ejszakaja-szeged.html 

https://szeged365.hu/2021/08/12/allatkertek-ejszakaja-afrikai-programmal-unnepel-a-szegedi-vadaspark/ 

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-allatkertek-ejszakaja-miskolci-allatkert.html 

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-pecsi-allatkert-programok.html 

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-allatkertek-ejszakaja-debrecen.html 

https://www.facebook.com/events/691608022128751/691608055462081/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22main_list%22%2C%22extra_data%22%3A%22%5C%22[]%5C%22%22%7D]%2C%22has_source%22%3Atrue%7D