Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Advent vásár a Simple appal

Advent a Bazilikánál

Advent időszakába lépve szinte minden magyar fejében megfordul a híres budapesti vásár meglátogatásának a gondolata, ami kicsit se meglepő mivel páratlan szépségű és hangulatú vásárral büszkélkedhet kis országunk. Ezen kihagyhatatlan élményben pedig idén is részt vehet minden oda ellátogató november 18.-tól egészen január 1.-ig.

 

Európa legszebbje

Az idén 12.születésnapját ünneplő vásár már második alkalommal lett megválasztva Európa legszebb karácsonyi vásárának. A szemet gyönyörködtető díszek és az autentikus karácsonyi hangulat mellett sok más dolgot is kínálnak a Bazilikánál. Számos kézzel készült alkotásra tehetünk szert vagy fantasztikus gasztrokalandokban vehetünk részt. A korcsolyapálya idén is teret ad majd a rengeteg kacagásnak, valamint a fény- és árnyjáték se maradhat ki a felhozatalából, amelyre minden nap 17:30-tól kerül majd sor az azt megelőző 17:00-kor kezdődő zenei koncert után.

 

Minden napra programok

A fővárosi szervezés idén is változatos programokat szervezett kicsik-nagyok részére. A korábban említett 17 órakkor esedékes zenei koncerteken megannyi remek előadó fog fellépni, akik miatt már érdemes nem csak egyszer elmenni a Bazilikához az ünnepekre készülődve. Ezeknek az előadóművészeknek a listáját megtalálhatjuk a vásár hivatalos oldalán napra pontosan felosztva. De, hogy a kicsik se maradjanak ki a szórakozásból a Portéka Színpad is készül pár bábelőadással a gyerekek és családjaik számára, amit kár lenne kihagyniuk a kisgyermekes családoknak.

 

A könnyebb utazásért

Bár büszkén állíthatjuk, hogy hazai karácsonyi vásárunk felettébb népszerű a külföldiek körében is, ennek is megvan a maga árnyoldala, amivel sokszor csak a vásárhoz érve szembesülünk. Mivel számtalan ember látogat el ebben az időszakban a Bazilikához, az oda vezető út nem mindig a legegyszerűbb az autósok számára. A korlátozott parkoló miatt a helykeresés egy igen hosszú folyamattá válhat. Ezért ajánljuk, hogy ezt az idegességet elkerülve, vegyük igénybe a Simple alkalmazás taxihívó szolgáltatását. Az appot megnyitva csak válasszuk ki a menüpontot, majd pár kattintással hívhatjuk is gyors és kényelmes taxinkat. A fizetéssel sem kell bajlódnunk, mivel azt is elintézhetjük az alkalmazásban. Megkímélve magunkat a parkolóhelyek keresésének fejfájásától, nem fosztjuk meg magunkat az adventi készülődés szívmelengető hangulatától.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://adventbazilika.hu/hu