Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Adományozás a Simple appal

Adományozás Advent alatt

Az adományozás fontosságáról nagyon könnyű megfeledkeznie a modernkori embernek rohanó mindennapjai és hektikus élete mellett, főleg karácsony környékén amikor mindenki a fejét kapkodva szeretné összehozni a tökéletes ünnepet szerettei számára. Bár a szándék, ami hajt minket ilyenkor nem feltétlen rossz, csak sajnos sokszor ezen önhajszolás miatt feledkezünk meg az ünnep alapkövéről és fordítjuk át a dolgokat egy újabb stresszes időszakra az év vége fele közeledve.

 

Szeretetteljes várakozás

A karácsony eredendően egy keresztény ünnep, melynek egyik fő motívuma a szeretet. Szeretet családtagjaink, szeretteink és más embertársaink felé. A szentestét megelőző 4 hetes várakozási időszak is erre az ünnepre való felkészülés, és a pár hetes lecsendesedés alatt gyakorolt szeretetünk és hálánk kifejezése a minket körülvevő emberek felé. Ezért is tökéletes ez az időszak az adományozásra rászoruló embertársaink számára. Egy kedves gesztus, egy apró kis segítség, amely akár csodássá tudja varázsolni mások szentestéjét.

 

Cipősdoboz akció

Az évek során pedig ezekből kiindulva alakult ki a már valószínűleg mindenki által közismert, cipősdoboz akció. Ez lényegében annyit takar, hogy cipősdobozokba pakolva állítanak szervezetek, iskolák és egyéb ebben részt vevő emberek ajándékcsomagokat össze, melyeket a karácsony közeledtével hátrányos helyzetű embereknek ajándékoznak. Ezek általában akár általunk használt, de még mindig jó minőségű játékokkal, plüssökkel vagy egyéb gyermekeknek szánt dolgokkal és édeségekkel vannak megtöltve. Ha úgy gondoljuk, hogy ilyenek felkutatása vagy a boltban vett szaloncukor eljuttatása egy ilyen pontra is túl fárasztó vagy időigényes számunkra, akkor is tudunk ajánlani egy gyors, otthonról megoldható alternatívát, azok számára, akik mégis szeretnének egy kis melegséget vinni mások ünnepi időszakába.

 

Segíts otthonról

Bár a cipősdoboz karácsonyi hangulatát nem tudja teljesen visszaadni, de egy másik remek alternatívával tud szolgálni a Simple app, hogy te se maradj ki az adományozás felemelő érzéséből. Simple alkalmazásodat megnyitva keresd ki az Adományozás fület. Az ott felsorolt szervezetek közül csak ki kell válaszd a számodra szimpatikusat, majd az általad meghatározott összeget pár kattintással az alkalmazásban el is tudod juttatni a célcsoportot segítő szervezetnek. Ez egy gyors és egyszerű módja az adományozásnak, hogy idén karácsonykor te is egy kisangyal lehess valaki számára.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com