Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Valentin-nap Simple appal

A Valentin-nap már a küszöbön! Te hogyan készülsz?

A Valentin-nap egyre közeledik, ami, mint tudjuk a szerelmesek napja. Ilyenkor a párok megünneplik kapcsolatukat, és az eddig közösen eltöltött perceiket. Segítségül pedig hoztunk pár romantikus ötletet, ha nem csak egy szál virágot adnál kedvesednek február 14-én.

Kaland

Ha egy rendhagyó randit szeretnél, és az aktív, minőségi időtöltés hívei vagytok, akkor olyan program után kell nézned a Valentin napra, ami megfelel ezeknek az igényeknek. Nincs is jobb, mint egy vidám, játékos program a szerelmeddel. Ilyen lehet például egy közös bowlingozás, falmászás, akár egy kalandparki élmény. Ha a vizes programokat kedvelitek jobban, egy aquapark lesz számotokra a tökéletes randihely. Ebben a kategóriában a lehetőségek tárház végtelen, amit csak ki tudsz találni.

Kirándulás

A természet számtalan csodát rejt, s olykor megmutatja romantikus oldalát is. Nézz ki egy neked tetsző helyet, ahol szívesen eltöltenétek közös minőségi időtöket. Itt akár pár napot is eltölthettek együtt, vagy csak egy kellemes délutánt. Távol a világ zajától, kellemes környezetben, a kettesben töltött idő varázslatos emlékké változik. Egy kis kutatással rengeteg olyan egyedül álló apartmant, vendégházat találsz, ahol nincsenek szomszédok, lakótársak, így igazán egymásnak szentelhetitek figyelmetek.

Simple alkalmazás

Ha a szerelmesek ünnepét egy egyszerű, egy estés, de mégis különleges programmal töltenétek, számodra a legmegfelelőbb a Simple app. Az alkalmazásban a Jegy fülre kattintva rengeteg művészeti ágból válogathatsz rendezvényeket, programokat. Az ízlésednek megfelelően találsz itt koncert-, színház-, mozijegyeket és múzeum belépőket. Ha pedig, elfelejtettél időben jegyet venni, a last minute 50%-os színházjegyek között biztosan találsz kedvedre valót.

Közös sütés-főzés

A klasszikus randevúk általában egy étteremben játszódnak. Ám egy ilyen kiemelt napon, biztosan telt ház van mindenhol. Ám ha pont egy ilyen élményre vágysz, miért ne vihetnéd haza a vendéglő élményét. Válasszátok ki közösen az esti menüt és készítsétek el otthon. A közös sürgölődés közben tuti a jó hangulat. A fogás elkészülte után, ugyanúgy leülhettek a gyertyafényes asztalhoz, de akár megnézhetitek a kedvenc filmeteket is.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://guide2love.wordpress.com/2012/07/25/randi-otletek-paroknak-es-meg-nem-paroknak