Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Taxi az esőben

A taxi a megmentőd az esős időben. Rendeld meg gyorsan!

A taxi a legnagyobb esőben és a legerősebb szélben is biztonságban – és legfőképpen szárazon – repít el úticélodhoz. Ne aggódj azon, hogy a ruhád sáros lesz, vagy hogy megfázol este a hazaúton! Válaszd inkább a taxizás kényelmét: a Simple alkalmazással mindenféle nyűg nélkül, gyorsan és egyszerűen rendelhetsz taxit. Ha érdekel, milyen okosfunkciókkal könnyíti meg az app a folyamatot, olvass tovább!

 

Rendeld meg a taxidat a Simple alkalmazásban gyorsan és kényelmesen!

 

Ne fagyoskodj az autóra várva!

Ha a Simple alkalmazással rendelsz taxit, az érkező autó útját végig nyomon követheted: amint a taxis felveszi rendelésedet, az appban megjelenik „a taxis elindult a megadott címre” felirat. Ekkor a térképen mozgásba is lendül a kis autó ikon, jelezve a taxi aktuális helyzetét. Nem kell tehát az utcát kémlelned, nyugodtan maradhatsz fedett helyen, és készülődhetsz tovább kényelmesen. Az alkalmazás figyelmeztetést küld a taxi érkezése előtt 3 perccel és a taxi megérkezésekor is, így tudni fogod, mikor kell kisétálnod az utcára.

 

Tervezd meg a fuvart, majd fizesd ki egy helyen, az alkalmazásban!

Taxirendeléshez először meg kell adnod elérhetőségedet, amelyen a taxitársaság szükség esetén el tud érni téged. Ezt követően a rendelési címet kell beállítanod: a GPS-helymeghatározás segít megállapítani aktuális pozíciódat. Használd az alkalmazás kalkulátor funkcióját, ha kíváncsi vagy, mennyibe fog kerülni a fuvar: amennyiben megadod az érkezési címet is, az app megbecsüli a fuvar várható költségét.

Amint beállítottál mindent, a taxirendelés csak egy kattintás. Egy kattintás a fuvar lemondása is, hiszen amíg nem érkezett meg az autó, még meggondolhatod magad. Az alkalmazás a taxi helyzetén kívül az autó típusát és rendszámát is felfedi előtted, hogy tudd, milyen autót kell keresned. A taxiba huppanva nincs más dolgod, mint csodálni a város őszi látképét – immár biztonságban, védve az esőtől és a széltől. A fuvar végén használd a Simple appot a fizetéshez is: a célállomásra megérkezve automatikusan felugrik majd mobilodon a fizetési képernyő, mentett kártyáddal így egy gombnyomással kifizetheted a fuvar díját!

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com