Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Sulis hétköznapok a Simple appal

A suli alatt is segít a Simple app

A suli évei alatt sorra érkeznek a különböző megpróbáltatások, Te pedig keményen dolgozol, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból. Vannak azonban olyan helyzetek az iskolás mindennapokban, melyeket kár lenne túlbonyolítani: akár ügyintézésről, akár szórakozásról van szó, a Simple appra mindig számíthatsz!

Tudtad? November 17-én a nemzetközi diáknapot ünnepeljük. Ezen a napon a diákok jólétének és jól létének kérdései kerülnek a középpontba.

 

Volán mobiljegy

Ha irány a suli, akkor irány a buszmegálló: útközben pedig ellenőrzöd, hogy a bérleted nem maradt-e a másik kabátod zsebében. Ha nincs nálad, futás haza, és majd a következő busszal talán pont beérsz csengetésre. A reggeli baki aztán az egész napodra rányomja bélyegét: éppen ezért ideje elfelejteni a papírra nyomtatott jegyek problémáit, és inkább a telefonodra bízni bérleted tárolását. Néhány kattintással megvásárolhatod helyi vagy helyközi Volánbusz menetjegyedet vagy bérletedet a Simple appban, és természetesen az 50 százalékos diákkedvezményt is igénybe veheted. Mivel a mobilod úgyis mindig a kezedben van, nem kell attól tartanod, hogy otthon felejted a bérletedet.

 

BKK mobiljegy

Milyen kellemetlen, amikor a metrómegállóban az ellenőrző személyzet fordít vissza az automata felé. Pedig, ha nem tartod észben bérleted lejárati dátumát, valószínűleg hasonló szituációba fogsz kerülni. Vagy még rosszabb: könnyen beleszaladhatsz egy büntetésbe is. Ha viszont a mobiljegyet választod, nem kell aggódnod, hiszen figyelmeztetést fogsz kapni a bérlet lejártakor. Ilyenkor mentett kártyáddal egy kattintással újra vásárolhatod a mobiljegyet, így a reggeli csúcsforgalomban nem kell sorban állnod a pénztárnál vagy az automatánál.

 

Mozijegy, színházjegy

A kötelező feladatok után jusson idő egy kis szórakozásra is: ha szünetben eszetekbe jut, milyen jó lenne délután moziba menni, a Simple appban átböngészhetitek közösen a mozik műsorát. Miután megvan a film, válasszátok ki ülőhelyeteket is, majd vegyétek meg a jegyet akkor és ott a mobilon. A moziban így a sort kikerülve elég lesz csak felmutatnotok azt a készüléketeken. A színházjegy vásárlás is hasonlóképpen történik. Csekkoljátok a Ma este Színház! kínálatát is, és csapjatok le kedvezményes last minute jegyekre!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.vilagnap.com/A-nemzetk%C3%B6zi-di%C3%A1knap