Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Őszi fagyoskodás ellen

A Simple appal megúszhatod az őszi fagyoskodást

A Simple alkalmazással egyszerű és kényelmes a vásárlás, még a döcögősen induló, komor, őszi napokon is. Próbáld ki Te is, milyen az, amikor elmentett bankkártyáddal néhány kattintással letudhatsz minden elintéznivalót!

 

Parkolás – többé nem kell dideregve keresned az aprót

Esernyőt ragadva, tócsákat kerülgetve erednél a parkolóautomata nyomába? Tudunk jobb megoldást: kapd elő mobilodat, és fizesd be a parkolás díját néhány kattintással a Simple alkalmazásban, akár még az autóban ülve. A Simple app előnye, hogy szabályozd a parkolás maximális díját: ha beállíthatod, hogy mennyi időt tervezel maradni, a parkolás az idő lejártával automatikusan leáll. Így többé nem fordul elő, hogy elfelejted leállítani, és ezért többet fizetsz.

 

Csekkbefizetés – intézd inkább otthonod melegéből!

A nyomott, borús időben semmi kedved munka után a postán sorban ácsorogni? Amennyiben a Simple alkalmazást használod a csekkek befizetésére, a délutánt ehelyett inkább őszi sütemények elkészítésére, vagy bekuckózós olvasására fordíthatod. Az alkalmazással ugyanis villámgyorsan letudhatod a kötelezőt: olvasd be mobilod kamerájával a csekkre nyomtatott QR-kódot, majd fizess az appban elmentett bankkártyáddal! Plusz előny, hogy a „Vásárlásaim története” funkcióval könnyen nyomon követheted költéseidet.

 

Autópálya-matrica – érte többé ne tegyél kitérőt!

Csak egy autópálya-matrica vásárlást ejtenél meg? Emiatt igazán fölösleges a benzinkút felé venned az irányt. A Simple app bankkártyád mellett járműved adatait (típus, rendszám) is eltárolja, így amint kiválasztottad a megvásárolni kívánt e-matricát, és beállítottad az érvényesség kezdetét, már fizethetsz is. Vásárlásodról elektronikus számlát is igényelhetsz.

 

BKK Mobiljegy – a jegyautomata mobilodba költözik

Budapest-bérletedet már indulás előtt, az otthon biztonságában is megvásárolhatod az alkalmazásban. A szeles, esős időben így egyből felpattanhatsz a villamosra, nem kell mindenekelőtt egy jegyautomatát felderítened. Az appos bérlet előnye továbbá az, hogy figyelmeztetést küld az érvényesség lejártakor: így többé nem kerülsz olyan kellemetlen helyzetbe, hogy a metrómegállóban az ellenőr fordít vissza új bérletet venni. Az alkalmazásban bérleted megújítása csak egy kattintás lesz.