Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Csekkbefizetés-qr-kód

A QR-kóddal már a rezsidet is fizetheted!

A QR-technológiával ma már nem csak linkekre ugorhatunk rá, hanem vásárolhatunk is. Tudtad, hogy a QR-kód segítségével a számláidat is befizetheted?

Nincs más dolgod csak letölteni a Simple applikációt és az alkalmazáson belül kiválasztani a „Csekkbefizetés” funkciót. Ezután a megszokott módon csak irányítsd a QR-kódra a kamerádat – beolvasás után pedig pár mozdulattal ki is egyenlítheted a számlát a bankkártyád segítségével.

Kevesebb idő

Mindez lényegesen kevesebb időt vesz igénybe, mintha a legközelebbi postáig kellene elbattyognod. A postai megoldáshoz képest két újabb előnnyel is rendelkezik a QR-kód technológia: nem kell a sokszor az utcára lógó sorban vesztegelned és akkor sem vagy bajban, ha késő este jut eszedbe, hogy be kéne fizetned a csekkjeidet – a Simple appon keresztül a hét minden napján rendezheted a számláidat. Legyen akár kora reggel vagy késő este.

Ha általában átutalással fizeted a csekkjeidet, akkor is érdemes elgondolkodnod a QR-kód használatán. Mert bár a tranzakciós megoldással a sorban állást megspórolod, az időt kevésbé: nem elég az átutalandó összeget begépelned, hanem az utalási adatok megadásával is bajlódnod kell. A Simple segítségével mindezekkel nem kell már törődnöd.

Rendszerezettebb kiadások

Sokszor nem tudod, melyik csekket fizetted már be, és melyik áll még függőben? A Simple ebben is segít: minden tranzakciódat kilistázva nyomon követheted az alkalmazásban. Ugyanez igaz a többi Simple appon keresztül végrehajtott kiadásodra – mindig tudhatod mennyit költöttél, mikor és mire. Így a havi büdzséd menedzselését is rendszerezettebbé és átláthatóbbá teheted.

Ha eddig idegenkedtél a QR-kódok használatától, itt az alkalom, hogy belekezdj valami újba, és élvezd azt, amit a modern technológia jelent: a gyorsaságot, az átláthatóságot és a kényelmet.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com