Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

A Jegy szolgáltatás megannyi kincset rejt. Fedezd fel Te is!

Te is elhanyagoltad mostanában a Simple alkalmazásod Jegy fülecskéjét? Engedd meg, hogy bemutassuk a szolgáltatás egyre bővülő programlehetőségeit, amiknek már Te is részese lehetsz.

Igaz, a Ma este színház! kínálata még nem érhető el az alkalmazásban, de a jegy.hu és a Jegymesterprogramjai közül egyre több már igen, így mindenképpen érdemes újra elmélyednek a lehetőségek tárházában.

Esti hajózás borkóstolással és élőzenével a Dunán 

Tökéletes randihelyszínként, különleges élményként is helyt áll a folyó közelsége. Van-e szebb annál, ha az esti Dunán hajókázva fogyasztjátok el a vacsorátokat? A Lánchíd pesti hídfőjétől indulva, Budapest legkáprázatosabb nevezetességeit csodálhatjátok meg. A túrán biztosan szerepelni fog az Országház, a Budai Várnegyed a Halászbástya és a Mátyás Templom, a Gellért fürdő, és a Nagy Vásárcsarnok.

A lenyűgöző látvány után ne feledkezzünk meg a vacsoráról. Ne aggódj, éhen biztos nem maradtok. A fedélzetre lépve rögtön egy üdvözlőitallal köszöntenek a vendéglátók, a menü pedig svédasztalos, így akár az összes étket megkóstolhatjátok a magyar és nemzetközi különlegességek alatt roskadozó asztalról.

Nyomozás Budán – Városi játékok

Szívesen felfedeznéd Budapestet, de a hagyományos városnéző túráknál többre vágysz? Ne is böngéssz tovább! A szabadtéri szabadulós játékot csak Neked találták ki. A játék során Budapest kulisszái mögé nézhettek, miközben senki nem untat történelmi adatokkal, csak városi pletykákra és érdekességekre fogtok bukkanni! A csapatok a közös munka során rejtvényeket fejthetnek meg, alkothatnak, játszhatnak és a játék végén Budapest egy egészen másik arcát fogja megmutatni.

Helikoni városnéző séták 

Nem vagy budapesti, de te is extra városnézésre vágysz? Az országban több helyen is elérhetők városnéző séták. Mi ebből a listából a keszthelyi Helikon sétát választottuk ki, ahol a „múltban” barangolva fedezheted fel Keszthely belvárosát. Több, mint százéves történetek idézik fel a város egykori hétköznapjait, a Festetics család életét, a bevásárlás izgalmait, az automobilok és léghajók hőskorszakát és a csendes fürdőváros bűnös titkait. Izgalmas és egyedi program, amellyel játszva bővítheted ismereteidet.

A városnézés nem annyira a te kenyered?

Vannak még ötletek a tarsolyunkban: tudtad, hogy sok műhely és előadás váltott online közvetítésre, így ezeket is élvezheted az otthonod kényelméből? Otthonodban fejlesztheted magad és az önismeretedet, ha az élő, online kreatív írás műhelyre váltasz jegyet a Simple alkalmazás segítségével.

Keress kedvedre további programokat a Jegy szolgáltatásban, és gazdagodj új élményekkel!