Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Csekkbefizetés Simple appal

A csekkbefizetést bízd a Simple-re, és nyomás a szabadba!

A csekkbefizetést többé nem kell a kellemetlen programok közé sorolnod, ha a Simple appot választod ügyintézésre. Elvégre is, a tavasz az új kezdetekről szól: miért ne vezess be egy új szokást, ha ezzel még időt is spórolhatsz? Sorban állás helyett várnak a szabadtéri elfoglaltságok.

 

Elő a túracipőkkel!

A téli hónapok alatt te is otthonodba zárkózva próbáltad átvészelni a hideget? Most, hogy ennek vége, éppen itt az ideje a kimozdulásnak. Indulj bicikli túrára, fedezz fel egy közeli természeti kincset vagy hódíts meg egy magaslatot! A halogatás persze nagy úr: most úgy tűnhet, rengeteg idő áll előtted terveid megvalósításához. Azonban a nyár, és vele együtt a kánikula napról napra csak közeledik, a nagy melegben pedig szintén a zárt terek jelentik majd a menedéket. Érdemes tehát kihasználni ezt az átmeneti időszakot, és kihozni a legtöbbet belőle!

 

Nagyvárosban laksz? Ez se jelenthet kibúvót!

A betondzsungelt minden városban parkok és egyéb zöld területek tarkítják: már csak rajtad áll, hogy felfedezd-e kedvencedet. Szereted, ha folyton pörög körülötted az élet, vagy inkább elvonulnál egy csendes kis kertbe? Budapesten például a Margit-szigettel sose lehet mellé lőni, hisz bár sokak által kedvelt kirándulóhely, egy nyugodt szegletet mindig lehet találni. Ünnepeld meg közösen az új évszakot barátaiddal egy piknik keretei között!

 

Aktív kikapcsolódás különböző parkokban

Kezdenek újra megtelni a gördeszkaparkok, ismét pattogás hallatszik a kosárlabdapalánk irányából és a futópálya közelében is egyre többen melegítenek be – ha az ücsörgésnél, napon sütkérezésnél te is többre vágysz, egy szabadidőparkban mozgásigényednek is hódolhatsz. A fővárosban például a Városliget és a Bikás park tartozik a legnépszerűbbek közé, de számos egyéb helyen találunk kültéri kondiparkokat vagy különböző labdapályákat.

 

Mindez a délutánba is belefér, ha a Simple-t választod

Csempéssz egy kis örömet a hétköznapokba, és munka után a kötelező feladatok helyett töltsd idődet lazítással! A Simple appal például a postai kört könnyen megspórolhatod, hisz a csekkeket az alkalmazás segítségével akár éjszaka is befizetheted.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://www.insider.com/things-to-do-in-the-spring-2017-3#1-spend-time-outdoors-1
https://www.freesportparks.hu/varosligeti-sportcentrum
https://www.freesportparks.hu/bikas-park