Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

A BKK Mobiljegyes utazás most még egyszerűbb

Immár nem kell QR kódot leolvasni metróra szálláskor, és ha elfelejtenéd, mikor jár le a bérleted, mi szólunk róla időben! A vírusos veszélyhelyzet ellenére új funkciókkal bővült a Simple alkalmazás BKK Mobiljegy szolgáltatása.

Manapság minimálisra csökkent a  közösségi közlekedési eszközök utasainak száma a fennálló veszélyhelyzet miatt, mi azonban derülátóan fejlesztjük alkalmazásunk BKK Mobiljegy szolgáltatását, hogy amikor újra elhagyhatjuk otthonainkat, Te is kényelmesebben használhasd ki az applikáció adta lehetőségeket.

A BKK Mobiljegy szolgáltatással fővárosi bérleteket, napijegyeket vásárolhatsz és utazhatsz személyes érintkezés, vagy automata használata nélkül. 72 órás jegyet, hetijegyet, vagy félhavi bérletet is vásárolhatsz igényeid szerint, akár kedvezményeset is.

Amennyiben mégis muszáj még most is a tömegközlekedésre hagyatkoznod, a saját- és környezeted védelme érdekében fontos, hogy az érintkezésmentes jegy-, vagy bérletvásárlás mellett dönts. Próbáld ki a legújabb kényelmi funkciókat, és élvezd a zökkenőmentes utazás örömét! (Az új funkciókhoz az alkalmazás 3.16.0 vagy későbbi verziója szükséges)

QR olvasás helyett nyisd meg a bérletet a telefonodból!

Korábban ahhoz, hogy érvényesíteni tudd az adott megállóhoz tartozó QR kódot, először meg kellett azt találnod a metrólejáróhoz kihelyezett jegyérvényesítő készüléken.

„Metróra szállok” funkcióval az ezzel járó bajlódást elfelejtheted! Elég, ha az általad sűrűn látogatott megállókat az alkalmazásban megtalálható listából kedvenceidként rögzíted. Ezáltal mindig kiemelt helyen találod majd őket, és egy kattintással nyithatod a bérlet-animációt az alkalmazásból.

Kevésbé látogatott állomásokat is egyszerűen választhatsz ki akár a metrómegállók listájából, akár a helyadatok használatát engedélyezve telefonodon, GPS alapú helymeghatározással. Ekkor mobileszközöd beméri aktuális helyzetedet, és a hozzád legközelebb eső megállót fogja kiválasztani. Amennyiben ezt a lehetőséget választod érdemes leellenőrizni annak pontosságát.

Emlékeztető üzenet, és Újravásárlás funkció

Többünk a telefon naptárjában, kis noteszben, vagy csak az emlékezetében tárolja a fontosabb időpontokat, így a közlekedési bérlet lejáratának napját is. Ezentúl nem kell ezzel foglalkoznod, hiszen a megújult applikációd push üzenetben fog értesíteni Téged a lejárat napján, és lehetőséged nyílik új bérleted megvásárlására is. Így két legyet üthetsz egy csapásra.

Abban az esetben, ha elszalasztottad az üzenetet, új bérleted megváltását egy érintésre elintézheted a még érvényes, vagy már lejárt bérleteden megjelenő „Újravásárlás” gombra nyomva. Így nem kell újra- és újra bepötyögnöd igazolványod számát, és típusát, ugyanis a rendszer megjegyzi a korábbi bérleteid vásárlásakor megadott adatokat, viszont az érvényesség dátumát továbbra is kedvedre módosíthatod.

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is: