Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Balaton ősszel

A Balaton ősszel se szűnik meg létezni – tervezz utazást, és nyerj!

Már bánod, hogy nem foglaltál balatoni nyaralást az augusztus 20-ai hosszúhétvégére? Az az igazság, hogy bár a nyárnak vége, még nem maradtál le semmiről: szeptemberben még reménykedhetünk a jó időben, és a strandok sincsenek telezsúfolva, így ilyenkor sokkal kellemesebben tölthetitek el azt a pár napot a magyar tengernél.

 

Szeptemberben kiruccanás? Miért ne?!

Szeptemberben a víz még elég meleg ahhoz, hogy akár egy klasszikus strandolós „nyaralást” is megejthessetek a Balatonnál. Ugyanakkor az időjárás mérséklődik valamelyest, és mivel a kánikula nem szívja ki minden erőtöket, a parton henyélés mellett teret nyernek majd a kirándulós és városnézős programok is.

Ősszel a sportok is sokkal inkább elviselhetőbbek: egy biciklitúra a tóparton, vagy egy vitorlás kirándulás a hullámokat szelve? Szóba jöhet egy gyalogos túra is a természeti kincsek felderítésére: célozz meg például egy kilátót, ahonnan új szemszögből tekintheted meg a balatoni tájat!

A lényegről pedig még nem is esett szó: az ősz a szüret évszaka, így a helyi pincészetek is ilyenkor kelnek életre. Itt a remek alkalom, hogy betervezz egy kiruccanást a Badacsonyhoz, és részt vegyél egy szüreti mulatságon. A kisebb balatoni falvakat gyalog is bejárhatjátok, a nagyobb városok – mint például Tihany vagy Balatonfüred – felfedezéséhez pedig szuper lehetőség felpattanni egy kisvonatra, és ilyen formában elrobogni a nevezetességek előtt.

 

Nyerj élménnyel!

Ha már az utazás tervezésénél tartunk, van számodra egy jó hírünk: nyereményjátékunkban szeptember 12-ig még részt vehetsz, ha használod a Simple app bármelyik szolgáltatását. A főnyeremény egy szuper Lenovo laptop, amit akár már azzal is megnyerhetsz, ha autópálya-matricádat az alkalmazásban vásárolod meg.

A játékban egyből részt veszel, ha Simple-fiókodban mentett bankkártyáddal vásárolsz a Simple alkalmazásban (kivéve érintéses mobilfizetés), vagy a SimplePay több, mint 10 ezer partnerének webshopjában, és online felületén.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com

Források: https://balaton.hu/51-tipp-mit-csinalj-osszel-a-balatonon/
https://www.vitorlazas.hu/szeptember-balaton_img-1.html