Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Regények, amelyek tökéletesek egy nyári estéhez

Regényeket keresel, melyek könnyedségükkel tökéletesen passzolnak egy pihentető nyári estéhez? Akkor ne is böngéssz tovább, hiszen cikkünkben olyan olvasmányokat hoztunk, melyek igazi léleknyugtató hatással bírnak a kertben vagy teraszon relaxálva.

 

Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés

A New York Times bestseller listáján is szereplő, valamint a Goodreads Choice-díjat elnyert romantikus regény, Catalina Martín és Aaron Blackford felejthetetlen történetét meséli el. Catalina, hogy ne egyedül jelenjen meg nővére esküvőjén Spanyolországban, egy elejtett megjegyzés nyomán kénytelen keresni valakit, aki eljátssza újdonsült szerelmét a nagy eseményen. A megoldásként előlépő Aaron, aki Catalina szemében eddig kiállhatatlan kolléga volt, felajánlja, hogy beugrik a szerepre. Ám a New Yorkból Spanyolországba tartó hosszú repülőút és az esküvő feszültségei közepette Catalina kezd ráébredni, hogy Aaron talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek korábban gondolta.

Armas mesterien keveri a romantikát és a humort, a karakterek közötti kémia szikrázik, a történet pedig mindenkit emlékeztet arra, hogy néha az életünkben a legváratlanabb emberek lehetnek a legnagyobb támaszaink. A Spanyol szerelmi átverés egy igazi jolly joker lehet mindenkinek, hiszen Elena Armas vicces, ám de izgalmas története lebilincselő lesz bármelyik korosztály számára.

 

Christina Lauren: Nem mézes hetek

Christina Lauren című romantikus regénye mindenkit magával ragad, aki valaha is úgy érezte, nincs szerencséje a szerelemben. Olive és Ami ikrek, de míg Ami mindenben szerencsés, Olive-nak folyton pechje van. Ami esküvőjén Olive legnagyobb kihívása, hogy egész napot kell töltenie ősellenségével, Ethan Thomasszal. A helyzet azonban váratlan fordulatot vesz, amikor az egész násznép ételmérgezést kap, kivéve Olive-ot és Ethant, akik így kénytelenek fegyverszünetet kötni és együtt utazni Hawaiira. A tíz felhőtlen nap alatt a páros eljátssza friss házasok szerepét, majd Olive meglepődve tapasztalja, hogy a színjáték során egyre inkább úgy érzi, ő a legszerencsésebb nő a világon. Ahogy Olive belehelyezkedik a szerepbe, rájön, hogy a tettetett boldogság talán nem is áll olyan távol a valóságtól, és talán az ellenségeskedés mögött valami egészen más rejlik.

 

Nicolas Barreau: Piciny csodák kávézója

Nicolas Barreau könyve egy fiatal lányról, Nellyről szól, aki egy csúnya szerelmi csalódás után Párizsból Velencébe utazik, hogy felkutassa nagyanyja rég elfeledett könyvét. A velencei tartózkodása alatt Nelly számos kalandba és váratlan eseménybe keveredik, amelyek nemcsak nagyanyja múltját tárják fel, hanem Nelly életét is alapvetően megváltoztatják. Bár a cselekmény egyszerű, a történet tele van humorral és szórakoztató fejezetekkel, mely Barreau utánozhatatlan stílusának köszönhetően válik elragadóvá. A szerző profi módon idézi meg Velence varázslatos hangulatát, életre keltve az érzelmeket, illatokat, ízeket és hangokat, amelyeket az olvasás közben szinte érezni lehet.

 

Ha kedvet kaptál valamelyik szuper regényhez, akkor jó hírünk van. A Simple alkalmazás segítségével megrendelheted őket, csak válaszd ki Bookline menüpontot, majd jelentkezz be profilodba. Böngéssz a széles kínálat közül, és add le rendelésedet, csupán pár kattintással!


A kép illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com.

Forrás:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Armas_Elena_Spanyol_szerelmi_atveres&type=22&id=332536

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Christina_Lauren_Nem_mezes_hetek&type=20&id=4088428

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Nicolas_Barreau_Piciny_csodak_kavezoja&type=20&id=3931319