Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

5+1 tipp a legjobb szilveszter estéhez

Nincs azzal semmi baj, ha az év utolsó napját az ágyban heverészve szeretnéd tölteni, a kedvenc sorozatod és egy hatalmas pizza társaságában.

Ha viszont arra az elhatározásra jutsz, hogy idén te szeretnéd rendezni a legszuperebb évvégi partyt, 5+1 bulitippünket mindenképpen el kell olvasnod. A cikk végén arra is kitérünk, mit ajánlunk azoknak, akik inkább kimozdulnának szilveszter este.
1. A vendéglista
Nagyon menő, ha a lakást ellepi egy csomó bulizni vágyó – de tényleg idegenek közt akarod tölteni az év utolsó napját? Ha sok vendéget szeretnél hívni, nagyobb az esélye annak, hogy lesznek köztük olyanok is, akiket nem ismersz olyan jól. Nyugodtnak éreznéd így magad, vagy végig a szobákat járnád felügyelve, hogy minden rendben van-e? Lehet, jobb ötlet lenne csak azt a pár embert meghívni, akik a legközelebb állnak hozzád és nyugodt, meghitt környezetben várni az éjfélt.
2. Elő a társasjátékokkal!
Hogy is inthetnél kellemesebben búcsút 2019-nek, mint úgy, hogy szilveszter este jól elvered a barátaidat Monopolyban? Röpködnek a kártyák, borul az asztal… Ennyire talán ezért nem kell komolyan venni a dolgot, de annyi biztos, hogy egy jó társasjátékozást vagy kártyázást biztos élvezne az egész csapat. Készítsd be a kedvenceidet, hogy a vendégek kiválaszthassák közülük a számukra legszimpatikusabbakat. Akkor sincs gond, ha nem vagytok nagy játékkedvelők: csak boríts ki egy doboz puzzle-t egy kisasztalra – biztos lesznek páran, akik rögtön ráröppenek az old-school szórakozásra.
3. Egy kis nosztalgia
Általában hidegen hagynak a szilveszterek, és az idei sem izgat különösebben? Akkor itt az ideje, hogy tudatosítsd magadban: december 31-én éjfélkor nem csak a 2019-es év, hanem az évtized is lezárul. Így már egyből nagyobb súlya van a dolognak, nem igaz? Itt az ideje előkaparni a régi fotókat, és visszatekinteni kicsit a 2010-es évek történéseire. Összeállíthatsz akár egy lejátszási listát is az elmúlt évtized legmeghatározóbb zenéiből is – az ismerős dallamok talán segítenek felidézni a legjobb közös sztorikat.
4. Ne aggódj az ételek miatt!
Nem muszáj az egész napodat főzéssel tölteni ahhoz, hogy mindenki találjon kedvére valót a vacsoraasztalnál: a Simple alkalmazást nyugodtan használhatod ételrendelés céljából is. Így nem kell többféle menüsorral előállnod, hiszen az appon keresztül a NetPincér teljes kínálatából szemezgethetsz, illetve szemezgethettek akár közösen is, így mindenki magának állíthatja össze a menüjét. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy megvillogtasd konyhai tehetségedet: egy kis házi harapnivalóra biztos sokan rákapnának, amíg a rendelt étel meg nem érkezik.
5. Ha le kell lépni otthonról
Mindannyiunkkal előfordult már, hogy túl jól sikerült az eredetileg békésnek tervezett összejövetel, és a csapat hajthatatlanul öltözködni kezd azt skandálva, hogy „menjünk bulizni, menjünk bulizni!”. Érdemes erre az eshetőségre is felkészülni, és kicsit körülnézni, hogy milyen szilveszteri bulik lesznek a környéken. A belépőjegyekkel kapcsolatban nyugodtan pörgessétek át a Simple app „Jegyek” menüpontját, és válogassatok a jegy.hu és a Jegymester választékából.
+1 Házibuli helyett lazítás
Inkább egy nyugisabb szilveszterre vágynál, de mégis ki szeretnél mozdulni? Gondoltál már arra, hogy az évvégi ünneplést össze is köthetnéd egy kis kikapcsolódással, és felkerekedhetnél egy pár napos utazásra? Országszerte rengeteg szilveszteri programmal várják az érdeklődőket a szállodák, lesznek zenés gálavacsorák, sőt néhol még a fürdőkben is folytatódik a buli vízidiscoval vagy habpartyval. Indulás előtt ne felejtsd el csekkolni, hogy van-e érvényes autópálya matricád. Ha nem lenne, ezt a problémát könnyen orvosolhatod a Simple alkalmazás segítségével: mentett bankkártyával pár kattintással meg is vásárolhatod a kiválasztott e-matricát.