Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

5 hely, ahova érdemes ellátogatnod velünk mielőtt véget érne a nyár!

Ugyan augusztus 20-a idén szombatra esik és így nem hosszabbítja meg a hétvégét, a hétvége viszont akkor is remek alkalom lehet a kikapcsolódásra – mutatjuk is, hogy mi az az 5 hely, ahova érdemes ellátogatni. Van egy extra érvünk, amiért érdemes autóval útnak indulnod.

Ha a múlt felelevenítése a cél

Székesfehérvár városa is kitesz magáért az ünnepen. Különböző ünnepi játékokkal, hagyományőrzőkkel, néptáncokkal, zenészekkel, történelmi fesztivállal és még számos izgalmas eseménnyel eleveníti fel a múltat és szórakoztatja a résztvevőket.

Hogy igazán jó legyen a hangulat

Az ünnep alkalmából Siófokon is izgalmas programokra látogathatsz el. Az egyik jellegzetes ezek közül a szabadtéri színpadon tartandó Dumaszínház előadás lesz, ahol Kiss Ádám, Dombóvári István, Beliczai Balázs és Musimbe Dávid Dennis nevettetik a közönséget.

A bor kultúra kedvelőinek

Az Egri Bor Busz szombatonkénti indulása augusztus 20-án sem marad el. A körjárat az Egerbe látogató borkedvelőknek kínál lehetőséget arra, hogy egyszerűen eljuthassanak egy nap akár több egri pincészethez is, és így könnyebben megismerhessék a helyi borkultúrát.
A helyszínek változatosak, a belvárostól a Szépasszony-völgyig, Egerszalóktól a Kőlyuk pincesoron át a Bolyki-völgyig nyolc borászatot, illetve az ő vendéglátóhelyeiket is kipróbálhatod.

Ahol az igazi kikapcsolódás vár

A város zajától távol lévő Zselicvölgy szabadidőfarm, nem csak látnivalókkal és a színes programokkal, hanem remek szolgáltatásokkal festői környezetben várja a pihenni és feltöltődni vágyókat.

 Nem csak Budapesten csodálhatod a tűzijátékot

Balatonfüred számos programmal várja az érdeklődőket az államalapítás ünnepén is. Többek között színes légiparádéval tűzdelt eseményeken vehetsz részt, de nem akárhogyan. A kikötőből induló, kétórás tűzijátéknéző sétahajó és bulihajó fedélzetére is feljuthatsz, hogy onnan élvezd a látványt.

Már el is döntötted hova mennél el a családdal a legszívesebben? Ne bajlódj a matricavásárlással, intézd könnyedén a Simple alkalmazásban, ahol Gépjármű-asszisztencia biztosításodat is megkötheted, hogy probléma esetén számíthass a gyors segítségre.

Most plusz egy érved van az autózásra

Ha 2022.08.21-ig bármilyen típusú autópálya-matricát vásárolsz, vagy gépjármű-asszisztencia biztosítást kötsz a Simple appal, garantáltan bekerülsz a sorsolásba.