Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
2022-es filmek

2022-es filmek, melyekkel az új évben is hívogatnak a mozik

2022 a filmek szempontjából izgalmas évnek ígérkezik: csábító újdonságokra és várva várt folytatásokra számíthatunk a mozikban az újévben is.

A jegyvásárlásban továbbra is számíthatsz a Simple app kényelmes megoldására.

Most pedig lássuk, mely produkciókra lesz érdemes figyelni!

Uncharted (február 10.)

Az Uncharted az azonos címen ismert népszerű PlayStation-játéksorozat előzménytörténetét mutatja be. A főszerepben Tom Holland, aki a fiatal Nathan Drake-et, egy Indiana Joneshoz hasonló, sármos csirkefogót alakít, aki a világot járja ősi ereklyék után kutatva mentorával, a nőcsábász Sullyval (Mark Wahlberg). Bár a videójáték rajongói nem voltak teljesen elégedettek a szereposztással, a film első trailere eloszlatta a kételyeket: egy vidám hangvételű, kalandos csemegére készülhetünk, mely nem csak a gamereknek okoz majd kellemes perceket.

 

Black Adam (július)

Hihetetlen, de igaz: Dwayne Johnson még nem készített szuperhősfilmet. A színész számos kasszasikert tudhat már maga mögött, de ez a műfaj valahogy eddig kimaradt – egészen mostanáig. A Szikla a DC univerzumában Black Adam szerepébe bújik, aki egy, a villámok erejével bíró antihős. A kezdeti tervek szerint a karakter a Shazam! című filmben mutatkozott volna be a rosszfiú szerepében, de a stúdió úgy döntött, hogy először két különálló filmben bontják ki Billy Batson (Zachary Levi, Asher Angel) és az ő karakterét, még mielőtt összeeresztenék a két szuperhőst.

 

Avatar 2 (december)

A film, melyre olyan régóta várunk, hogy gyakran már létezésében is kételkedünk. Hisszük, ha látjuk – majd a moziban, amikor lement a film, és a stáblista pörög, akkor nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a folytatás tényleg megvalósult. Persze mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon felér-e a film a hosszas várakozáshoz. Egyáltalán miért kell ennyit várni? Erre történetesen tudjuk a választ: a rendezőnek, James Cameronnak még nem állt a rendelkezésére a technológia, hogy megvalósítsa ötletét, úgyhogy először ki kellett azt fejlesztenie legjobb embereivel. Cameron szeret a filmtechnológia határaival kacérkodni, és ha valamit ennyi időn át képes tökéletesítgetni, akkor várhatóan ismét egy kivételes alkotás fog születni.

 

Te melyik filmmel egészítenéd ki a listát?


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:https://collider.com/2022-movies-list-most-anticipated/
https://www.imdb.com/title/tt6443346/trivia/?ref_=tt_trv_trv