Weben vedd

  • A Simple alkalmazás egyes szolgáltatásai a weben is elérhetők
  • 2019-es autópálya matrica vásárlás - vedd meg most, és nyerj okostelefont vagy egymillió forintot!
Matricát veszek
Válassz a szolgáltatások közül:

Autópálya-matrica

Bármely típusú autópálya matrica online megvásárolható itt: éves országos, éves megyei, heti és havi autópálya-matricák. Az itt megvásárolt e-matrica az útdíjfizetési rendszerben, valamint a Simple alkalmazásban is azonnal megjelenik, nem kell kinyomtatnod és magadnál tartanod. 

Matricát veszek

Jegyvásárlás

Fesztiváljegyek elérhetők itt a honlapon! Kattints a jegyekért. Az itt megvásárolt jegyed a Simple alkalmazásban is megjelenik, nem kell kinyomtatnod, elég az alkalmazásból megnyitva felmutatnod a fesztivál bejáratánál. Emellett bőséges jegykínálatot találsz a Simple alkalmazás Jegy menüpontjában.

Jegyet veszek

 

Simple szolgáltatások a weben is!

Egyes kiemelt szolgáltatásainknál itt, a simple.hu honlapon is lehetőséget biztosítunk a vásárlásra. Az autópálya-matrica szolgáltatás egész évben elérhető a honlapon, a fesztiváljegyvásárlás pedig időszakosan lehetséges a weben. A honlapon megvásárolt matricák és jegyek a Simple alkalmazásban is megjelennek.

Matricavásárlásodról automatikusan nyugtát is kapsz emailben, és a vásárlás közben számlát is kérhetsz, melyet emailben küldünk el a regisztrált címedre.

Csekkbefizetés az otthon kényelmében a Simple alkalmazással

#Csekkbefizetés #QR fizetés #Simple fiók

A Simple alkalmazás Csekkbefizetés szolgáltatásával mostantól gyorsan és egyszerűen egyenlítheted ki csekkjeidet a pénztárcád bogarászása, és bankkártya-adataid ezredik bepötyögése nélkül. 

Sziget, Strand, B.my.Lake: még nem maradtál le semmiről!

#Strand #Sziget #Fesztiváljegy

Megnyitotta kapuit a Sziget, és vár még ránk a Strand és a B.My.Lake fesztivál is! Még nem késő lecsapni a belépőkre: Simple alkalmazással vásárolt jegyeddel Instax Mini 9 fényképezőgépet nyerhetsz!

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!