Weben vedd

  • A Simple alkalmazás egyes szolgáltatásai a weben is elérhetők
  • 2018-as autópálya matrica vásárlás már elérhető itt is - vedd meg most!
  • Jegyvásárlás menüpontunkban hamarosan újdonságokkal jelentkezünk!
Matricát veszek
Válassz a szolgáltatások közül:

Autópálya-matrica

Autópálya-matrica vásárlás gyorsan és egyszerűen itt, a simple.hu-n is. Bármely típusú autópálya matrica online megvásárolható: éves országos, éves megyei, heti és havi autópálya-matricák, az e-matrica az útdíjfizetési rendszerben is azonnal megjelenik, és a telefonodban is tárolhatod. 

Matricát veszek

Jegyvásárlás

Jelenleg nincs elérhető jegykínálat a simple.hu honlapon. Bőséges jegykínálatot találsz a Simple alkalmazás Jegy menüpontjában: az ország szinte valamennyi színházi- és koncerteseményét megtalálod, de gyorsan és egyszerűen vehetsz belépőt az állatkerbe, planetáriumba, és számos egyéb helyre is.

Jegyet veszek

 

Simple szolgáltatások a weben is!

Egyes kiemelt szolgáltatásainknál itt, a simple.hu honlapon is lehetőséget biztosítunk a vásárlásra. Az autópálya-matrica szolgáltatás egész évben elérhető a honlapon, a fesztiváljegyvásárlás pedig időszakosan lehetséges a weben. A honlapon megvásárolt matricák és jegyek a Simple alkalmazásban is megjelennek.

Matricavásárlásodról automatikusan nyugtát is kapsz emailben, és a vásárlás közben számlát is kérhetsz, melyet emailben küldünk el a regisztrált címedre.

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!