Weben vedd

  • A Simple alkalmazás egyes szolgáltatásai a weben is elérhetők
  • 2019-es autópálya matrica vásárlás - vedd meg most, és nyerj okostelefont vagy egymillió forintot!
Matricát veszek
Válassz a szolgáltatások közül:

Autópálya-matrica

Bármely típusú autópálya matrica online megvásárolható itt: éves országos, éves megyei, heti és havi autópálya-matricák. Az itt megvásárolt e-matrica az útdíjfizetési rendszerben, valamint a Simple alkalmazásban is azonnal megjelenik, nem kell kinyomtatnod és magadnál tartanod. 

Matricát veszek

Jegyvásárlás

Fesztiváljegyek elérhetők itt a honlapon! Kattints a jegyekért. Az itt megvásárolt jegyed a Simple alkalmazásban is megjelenik, nem kell kinyomtatnod, elég az alkalmazásból megnyitva felmutatnod a fesztivál bejáratánál. Emellett bőséges jegykínálatot találsz a Simple alkalmazás Jegy menüpontjában.

Jegyet veszek

 

Simple szolgáltatások a weben is!

Egyes kiemelt szolgáltatásainknál itt, a simple.hu honlapon is lehetőséget biztosítunk a vásárlásra. Az autópálya-matrica szolgáltatás egész évben elérhető a honlapon, a fesztiváljegyvásárlás pedig időszakosan lehetséges a weben. A honlapon megvásárolt matricák és jegyek a Simple alkalmazásban is megjelennek.

Matricavásárlásodról automatikusan nyugtát is kapsz emailben, és a vásárlás közben számlát is kérhetsz, melyet emailben küldünk el a regisztrált címedre.

Most díjazzuk a SimplePay-es feltöltéseidet!

#Simple fiók #SimplePay #online fizetés

Vakmerőséged még talán soha nem volt ilyen nyerő! Próbálj szerencsét, és játssz a SimplePay-en keresztül a Szerencsejáték Zrt-vel.

Szülinapos Simple: 5 éves, de százezrek használják

#Autópálya matrica #Jegy #Mozi #NetPincér #Parkolás #Mobilfizetes #Simple fiók

2014. április 15-én vált elérhetővé a Simple alkalmazás. Azóta 800 ezernél több letöltéssel, 700 ezernél több regisztrációval, 10 millió tranzakcióval,és  sokmilliárdos forgalommal bizonyította létjogosultságát az alkalmazás. 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!