eTrends Expo 2017: e-commerce, m-commerce, fintech és marketing konferencia

Az OTP Mobil szeretettel vár mindenkit 2017. október 5-én egy túrára az e-commerce, m-commerce, fintech és a legújabb marketing praktikák világába - ne maradj le!

Az eTrends Expo-t 2017-ben első alkalommal rendezi meg az OTP Mobil Kft., hogy bemutassa az online kereskedelem egyre gyorsabban változó világát és a benne rejlő végtelen lehetőségeket. 

A szakmai színvonalat két teremben közel 30 előadó alapozza meg, valamint több mint 15 kiállító is részt vesz a konferencián, és több száz vendégre számítanak a szervezők. A konferencia a szakmai útmutatókon túl remek lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre is. 

Az OTP Mobil szeretettel vár mindenkit egy túrára az e-commerce, m-commerce, fintech és a legújabb marketing praktikák világába. Az alábbi linkre kattintva kedvezményes, Early Bird jegyet válthatsz a konferenciára! 

 

Esemény: eTrends Expo
Időpont: 2017. október 5.
Helyszín: RAM Colosseum (1133 Budapest, Kárpát utca 23.)

 

Részletes program ide kattintva elérhető.

 

Pénzvisszafizetési Garancia
Amennyiben a konferenciával nem vagy elégedett, a jegyek vétélárát megtérítjük Neked, egy rövid írásos indoklás után, melyet a jövőbeni konferenciáink szervezésénél figyelembe veszünk!

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!