Budapest Park jegyek a Simple alkalmazásban

A Budapest Park koncertjegyek a mobilodba költöznek - Hagyd kint a valóságot a Simple alkalmazással: márciustól nálunk is elérhetők az egyik legnépszerűbb fővárosi szórakozóhely koncertjegyei.

 

Budapest Park jegyvásárlás mobilon

2017 márciusától a Simple alkalmazással is vásárolhatók Budapest Park koncertjegyek, mivel az appot fejlesztő OTP Mobil a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyének hivatalos viszonteladója lett. Az együttműködés számos exkluzív ajánlatot tartalmaz, így lesznek olyan Budapest Park koncertek, amelyekre kizárólag az alkalmazáson keresztül lesz elérhető a jegyvásárlás.


Aktuálisan a május 11-én megrendezésre kerülő Random Trip lemezbemutató koncertre csak az alkalmazáson keresztül lehet jegyet szerezni, ingyenesen! (figyelem: egy személy legfeljebb négy jegy igénylésére jogosult!).

Töltsd le az appot, és szerezd meg a jegyedet most, hogy ne maradj le!

 

simplehu_kez_telefon_lista459

Így tudsz jegyet venni a Simple alkalmazással: 

 

  • Nyisd meg a Jegy csempét az alkalmazásban.
  • Kattints a Budapest Park menüpontra.
  • Válaszd ki a koncertet, amire szeretnél jegyet venni.
  • Válaszd ki a jegyek típusát és darabszámát.
  • Fizess bankkártyáddal, mint egy webes vásárlás esetén (Random Trip koncert esetében díjmentes a tranzakció!). Ha rögzíted az alkalmazásban a bankkártyádat, legközelebb egy kattintással fizethetsz.
  • A megvásárolt jegyeket az alkalmazásban megtalálod a Pénztárcám menü Jegyeim pontjában, jegyedet mobilod kijelzőjén felmutatva is felhasználhatod. A jegyeket e-mailben is megkapod nyomtatható PDF formátumban.  

 

Exkluzív jegyek

 

Az együttműködésben a Simple kiemelt partnerséget élvez: 10 kiemelt Budapest Park bulira az első 200 koncertjegyet kizárólag a Simple alkalmazáson keresztül lehet majd megvenni, még az early bird jegyértékesítés előtt.

 

A programok sorát a Random Trip nagyszabású lemezbemutató koncertje nyitja, aminek a Simple a névadó szponzora, és csak az alkalmazáson keresztül lehet hozzájutni a jegyekhez.  A koncerten debütáló legelső Random Trip album közel negyven előadó közreműködésével készült, ráadásul az olyan slágerek mellett, mint a Free, vagy a frissen bemutatott This Game Will Never End, az improvizációs koncertsorozat legjobb élményeiből született dalok is hallhatóak lesznek rajta. A május 11-én megrendezésre kerülő Random Trip nagyszabású lemezbemutató koncertre csak az alkalmazáson keresztül lehet hozzájutni a jegyekhez, ingyenesen (Figyelem: egy személy két jegy igénylésére jogosult.)

 

 „Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több szolgáltatás érhető el a Simple alkalmazás felületén. A Budapest Park a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelye évi 330 000 főt meghaladó vendégkörrel, akiknek 2016-ban a 70%-a rendszeresen elektronikus úton vásárolta magának a koncertjegyet. A mostani együttműködéssel lehetőség nyílik számunkra, hogy még több emberrel ismertessük meg a Simple alkalmazást és ezáltal a mobilfizetésben rejlő lehetőségeket. – mondta el Benyó Péter, a Simple alkalmazást fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil ügyvezetője.

 

„Szeretjük az innovatív dolgokat, ezért a Simple alkalmazás használata egy új lehetőség a vásárlóinknak is, hogy még kényelmesebben, pár érintéssel megvásárolhassák jegyüket a koncertjeinkre. Ma már szinte mindent a mobilunkon intézünk – a koncertek esetében például attól kezdve, hogy hírét vesszük az eseménynek, meghívjuk a barátainkat és megosztjuk a koncerten szerzett élményeinket. Miért ne intézhetnénk magát a jegyvételt is mobilon? A Budapest Park látogatói mostantól ezt is megtehetik a Simple alkalmazásnak köszönhetően” – fűzte hozzá Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezető igazgatója.

 

TÖLTSD LE AZ APPOT, ÉS PRÓBÁLD KI: 

 

 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!