Vedd a jegyed Simple appal, és nyerj 100 ezret!

Próbáltad már? Böngészd a programkínálatot, vedd a jegyedet egyszerűen, bárhol, bármikor, nyomtatás és sorban állás nélkül, a Simple alkalmazással, és most akár nyerhetsz 100 ezer forintot is!

simple_jegyHa 2017. január 20. és február 19. között jegyet vásárolsz a Simple alkalmazás Jegy csempéjén keresztül, bekerülsz a kalapba, melyből kisorsoljuk egy 100 ezer forinttal feltöltött bankkártya nyertesét. Minél több jegyet vásárolsz, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz! 

 

online jegyvásárlás? web helyett vedd alkalmazással!

 

A Simple alkalmazás Jegy csempéjében szinte minden rendezvényt egy helyen megtalálsz: a jegy.hu és a Jegymester összevont kínálatát böngészheted bárhol és bármikor, és a jegyet is azonnal megveheted. 

 

Sőt: LAST MINUTE jegyet is vásárolhatsz napi aktuális kínálatra, FÉLÁRON, mivel A Ma Este Színház! naponta frissülő kínálatát is megtalálod a SImple Jegy menüjében, és a jegyedet bárhol, bármikor megveheted. 

 

Itt olvasható a részletes játékszabályzat.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

 

Felejtsd el a pdf-et, jegynyomtatást

A megvásárolt jegyet megkapod az alkalmazás Jegyeim menüpontjába is, akár innen megnyitva is felmutathatod belépéskor a rendezvény helyszínén. A jegyeim menüpontot és ezáltal jegyedet offline állapotban, tehát netkapcsolat nélkül is megnyithatod. Nem kell többé pdf-ek letöltésével és a jegynyomtatással bajlódnod!

 

töltsd le a telefonodra a simple appot!

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!