Simple – mostantól vedd egyszerűen a weben is!

A Simple mobilalkalmazás ismét szintet lépett, és mostantól a weben is elérhető kedvezményes fesztiváljegy szolgáltatása. Menj be olcsóbban és spórolj 2000 forintot fesztiváljegyeden mobilon vagy akár már weboldalon is! 

Van néhány nyomós érvünk, hogy miért vedd meg itt és most, vagy az alkalmazással a jegyedet!

Olcsóbb:

Nálunk a mindenkori hivatalos jegyárnál 2000 forinttal olcsóbban veheted meg a Sziget, Strand és a B.My.Lake fesztiválra jegyedet és bérletedet. A Voltra és a Balaton Soundra majdnem 5000 ember vette meg olcsóbban a jegyét, használd ki Te is a lehetőséget!

Egyszerűbb: 

Ha itt, a weboldalon vennéd meg

  • egy egyszerű regisztrálást követően csak rákattintasz a Jegyvásárlás menüpontra, kiválasztod a jegyet, és a már megszokott módon online bankkártyás fizetéssel megveszed a jegyet, ami azonnal az email fiókodban landol és ezzel egyidejűleg az okostelefonodra telepített Simple alkalmazás Jegyeim menüpontjában is megtalálod majd.

Ha az alkalmazással vennéd meg

  • a különbség csupán annyi, hogy előbb letöltöd az appot okostelefonodra, profilodba belépve egyszerű kezelőfelületen kiválasztod a jegyet a fesztiválcsempében, majd bankkártyás fizetéssel megveszed a jegyet, ami azonnal az email fiókodban landol és ezzel egyidejűleg az okostelefonodra telepített Simple alkalmazás Jegyeim menüpontjában is megtalálod majd. 
  • A fesztiválon ugyanúgy elfogadják és karszalagra cserélik a kinyomtatott, és az alkalmazásból megnyitott, telefon képernyőjén felmutatott jegyet. A jegy az alkalmazásból offline üzemmódban is megnyitható, Így még a jegynyomtatással sem kell bajlódnod. 

 

Kapsz érte egy kupont 

AKár a Simple alkalmazással, akár itt, a simple.hu weboldalon veszed fesztiváljegyedet, most jár mellé egy 500 forint értékű kupon, melyet a Simple alkalmazásban mozijegy-vásárlásra használhatsz fel.

 

Ha érdekel, mire jó még a Simple app, nézz szét oldalunkon!

Röviden:

  • parkolhatsz közterületen bárhol az országban
  • bármelyen típusú magyarországi autópálya-matricát vásárolhatsz
  • vehetsz mozijegyet (Cinema City, Budapest Film, Mi Mozink mozihálózatai)
  • rendelhetsz ételt bárhol az országban
  • taxit rendelhetsz Budapesten
  • fizethetsz országszerte több ezer automatánál
  • koncert- és színházjegyeket vehetsz országosan a Jegy.hu és a Jegymester kínálatából

Az alkalmazással megvásárolt fesztivál-, mozi-, koncert- és színházjegyeidet mobilodról akár offline üzemmódban megnyitva is tudod érvényesíteni.

Mivel fizethetsz?

A Simple letöltése ingyenes, mobilszolgáltató- és bankfüggetlen, szinte minden okostelefonra telepíthető, és szolgáltatásait bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használhatod.

Jó bulizást!

 

 

 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!