A Simple parkolás olcsóbb, mint az SMS

Október második hetében jelent meg a Simple alkalmazás legújabb verziója mindhárom platformon, amely számos stabilitásnövelő fejlesztést tartalmaz, gyorsabb lett a parkolás, és egy új szolgáltatás is megjelent benne.

A napokban megjelent a Simple alkalmazás legújabb verziója, mindhárom platformon. Az új kiadás számos stabilitásnövelő fejlesztést és hibajavítást tartalmaz, többek között a parkolás folyamatát is igyekeztünk gyorsítani, a felhasználói visszajelzések alapján.

  • Az alkalmazásban megjelent vadonatúj szolgáltatásunk, a BOOKLINE könyvvásárlás, így mostantól az alkalmazás segítségével pillanatok alatt, bárhonnét rendelhetsz a BOOKLINE széles kínálatából.
  • COSTA hűségkártyádat a Simple alkalmazásban elmentve és az alkalmazásból felmutatva extra hűségpontokat írnak jóvá kártyádon a COSTA kávéházakban.
  • Windows 10 platformon teljesen megújult az alkalmazás felhasználói felülete és kezelése. 
  • Az alkalmazás a jövőben nem támogatja az iOS 7 operációs rendszereket, javasoljuk az operációs rendszer frissítését ilyen esetben.
  • 2016. október 15-től a Parkolás szolgáltatás kényelmi díja 70 forintra módosul tranzakciónként - így továbbra is olcsóbb, mint az SMS parkolás.     
Hűséges felhasználónkként fogadd el tőlünk az alábbi kuponkódot, mellyel a Parkolás szolgáltatásunkban felhasználható, 50%-os, legfeljebb 500 forint kedvezményt biztosító kupont aktiválhatsz az alkalmazásban.Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!