Nincs pihenő – kezdődik a Balaton Sound!

Beköszöntött a július, és az egyik legnagyobb hazai fesztivált már ki is végeztük. A Voltról hazatérve van egy szusszanásra időnk, de aztán tovább robog a bulivonat, irány Zamárdi, ahol hamarosan bedurrantják a Balaton Sound gépezetét.

 Tudtad, hogy most nyerhetsz is, ha a Simple alkalmazással veszed a jegyed?
<< Bővebben a nyereményjátékról >>
 

Július 4-én (szerdán) egy tetszetős európai lemezlovas-küldöttség és amerikai kollégájuk nyitja meg a fesztivált. A delegációban találkozhatunk Alessoval (S), Dimitri Vegas & Like Mike-kal (B), illetve Oliver Heldensszel (NL) is. A tengerentúlról pedig Carnage (USA) érkezik, hogy felrázza a bulizókat. Az első napon Majka & Curtis, továbbá a Punnany Massiff képviseli hazánkat. 

Csütörtökön (07. 05.) a The Chainsmokers (USA) veszi kezelésbe az egybegyűlteket. Az elektronikuszene kedvelői még Eric Prydz (S) és Jonas Blue (UK) fellépését is élvezhetik aznap, aki pedig egy kis rappre vágyik, az Ty Dolla Sign (USA) bulijába látogasson el a Nagyszínpadhoz. 

A pénteki (07.06.) banzájt Martin Garrix (NL), Rita Ora (UK), Big Shaq (UK) és Ella Eyre (UK) biztosítja, de magyar fellépőkből sem lesz hiány: Többek között a Brains és Andro veszi birtokba a terepet. 

Szombaton a fináléhoz közeledve tovább tekerjük a hangerőt. A Nagyszínpadot David Guetta (F), Timmy Trumpet (AUS), a Nervo (AUS) és a W & W (NL) is meglátogatja aznap. 

Az utolsó naphoz érkezve sem szabad csüggedni, a java még hátra van. Vasárnap (07.08.) a Nagyszínpadot Big Sean (USA) avatja fel Axwell  & Ingrosso, illetve Dj Snake (F) előtt, a Jäger Arénában pedig Martin Solveig (F) szórakoztatja a közönséget egész éjjel.

A fesztiválra pedig UtazzEgyszerűen vonattal! Ha online veszed a Simple fiókodban mentett bankkártyáddal a vonatjegyed, akkor nyerhetsz is egy 500.000 Forinttal feltöltött MasterCard bankkártyát!

Kattints a részletekért! 

Játékszabályzat 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!