A Simple alkalmazás ezennel megújult!

/kepek/Up_Advertising_OTP_Simple_FB_coover_20170530.jpg

Elérhetővé vált az alkalmazásboltokban a Simple új verziója: teljesen megújult kezelőfelülettel, és új funkciókkal. Ami viszont nem változott, és nem is fog: továbbra is bármely bank által kibocsátott bankkártyával használható az alkalmazás!

 

2017. május 31-én vált elérhetővé a Simple alkalmazás új verziója, teljesen megújult kezelőfelülettel, és új funkciókkal. Ami nem változott, hogy továbbra is bármely bank által kibocsátott bankkártyával használható az alkalmazás!

A felhasználói visszajelzések alapján megújult alkalmazás a dizájn mellett jónéhány új funkcióval is bővült, a legfőbb változások a következők:

 

 

  • Az egyes szolgáltatások (kártyák) tetszés szerint átrendezhetők, így a kedvenc szolgáltatások könnyebben és gyorsabban elérhetők mostantól. 
  • Az új gyorsindítás funkciónak köszönhetően az eddigieknél gyorsabban és egyszerűbben lehet vásárlást végrehajtani az alkalmazásban.
  • A hamburger menüvel gyorsabban és áttekinthetőbben érheted el személyes adataidat, jegyeidet, kuponjaidat, pénztárcádat.
  • Az aktív kártyákon mostantól könnyebben nyomon követheted és leállíthatod parkolásodat, vagy autópálya-matricáid érvényességét
  • Figyelem: a biztonság növelése érdekében az új alkalmazással végrehajtott első vásárlás során szükséges megerősíteni Simple jelszavadat.  A továbbiakban a vásárlási limit (5000 Ft) feletti tranzakciók  esetén lesz elsősorban szükség jelszavadra. 

 

Simple by OTP

 

Az alkalmazás egyúttal új arculatot kapott, amint azt minden bizonnyal észrevetted: zöldre váltottunk. Eddigi filozófiánkhoz híven az alkalmazásban továbbra is bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA és American Express kártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért, és ez a jövőben sem fog változni.

 

Itt még nincs vége: az alkalmazást továbbra is gőzerővel fejlesztjük, és hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk!

 

Próbáld ki most a megújult alkalmazást: