A Simple Windows Phone és Mobile platform támogatása megszűnik

A Simple alkalmazás műszaki támogatása Windows Phone és Mobile platformon 2018. január 1-től megszűnik. 

2015. júliusában adta ki az OTP Mobil Kft. a cég által fejlesztett Simple alkalmazást Windows platformra, azon kevés hazai szolgáltatók egyikeként, amelyek mindhárom nagy platformon elérhetővé tették szolgáltatásaikat és fejlesztéseiket. Az azóta eltelt időszakban tízezernél is többen telepítették Windows rendszerű készülékükre az alkalmazást, amely számos fejlesztéssel és kiadással bővült az eltelt időszak alatt. 

2017-ben egyértelművé vált, hogy a Microsoft nem fejleszti tovább mobileszközökre szánt Windows rendszereit, ennek ellenére az OTP Mobil a legutóbbi időkig folyamatosan fejlesztette az alkalmazás Simple Windows-ra szánt verzióját.

A felhasználói statisztikákból azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a Microsoft döntése nyomán a felhasználók is elengedték a platform kezét: a korábbi 5% körüli részarányról 2017 végére 1% alá esett a Simple alkalmazás Windows platformos felhasználóinak aránya.

Ebből kifolyólag az OTP Mobil Kft. a továbbiakban nem tudja vállalni a platform fenntartásának és fejlesztésének költségeit, ezért a Simple alkalmazás műszaki támogatása Windows Phone és Mobile platformon 2018. január 1-től megszűnik. 

Március végéig használható

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy termékfejlesztés és hibajavítások a továbbiakban már nem várhatók ezen a platformon, valamint a jelzett dátumot követően az alkalmazás teljeskörű funkcionalitásáért, illetve az esetlegesen ebből eredő kényelmetlenségekért, hibákért nem áll módunkban a  felelősséget vállalni. Az alkalmazás 2018. március 31-ig lesz elérhető a Microsoft alkalmazásboltjában, ezt követően a letöltés lehetősége is megszűnik.

Amennyiben bármilyen, számodra fontos adatot tárolsz az alkalmazásban Windows platformon, kérjük, hogy gondoskodj azok mentéséről, mert a tárolt adatok megfelelő hozzáférhetőségét sem tudjuk a jelzett időponttól fogva biztosítani.  

A fentiekről Windows felhasználóinkat külön üzenetben, és az alkalmazásban is tájékoztatjuk. 

OTP Mobil Kft.

Budapest, 2017. december 22.

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!