Hírek

/kepek/kep_201710/IgazsagLigaja-nyeremenyek-Poszt-2017_11_13_mozi-filmek.png
Az Igazság Ligája - Nyerj egyedi ajándékcsomagot mozijegyeddel!

Vedd Igazság Ligája mozijegyedet a Simple alkalmazással, és nyerj egyedi ajándékcsomagot!

 

Simple - BENNED IS MEGVAN A MOZDULAT!

 

 

Miért jó?

A Simple egy hazai fejlesztésű integrált alkalmazás, amely az érintéses mobilfizetést és az alkalmazáson belüli fizetést egyaránt lehetővé teszi:

- Számos szolgáltatást kínál egyetlen alkalmazáson belül.

- Egyszerűbbé és élményszerűvé teszi vásárlást.

- Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra telepíthető.

- Bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA vagy American Express bankkártyával fizethetsz az alkalmazáson belül.

- OTP-s Mastercard vagy Maestro bankkártyádat érintéses mobilfizetéshez digitalizálhatod az alkalmazásban (Android rendszerű, NFC-képes készülékeken).

- Bármely bank ügyfeleként néhány pillanat alatt létrehozhatsz érintéses mobilfizetéshez virtuális Simple kártyát az alkalmazásban, melynek prepaid egyenlegét bármikor feltöltheted.

- Autópálya-matricádat OTP Cafeteria kártyával is fizetheted, és OTP Egészségpénztár egyenlegedet is egyszerűen feltöltheted az alkalmazással. 

ÉRINTÉSES MOBILFIZETÉS

A Simple alkalmazással bankkártyaként, mobilfizetésre is használhatod mobilodat: 

 - NFC funkcióval rendelkező készüléken könnyedén digitalizálhatók az OTP MasterCard vagy Maestro bankkártyák érintéses mobilfizetéshez az alkalmazással.

- Bármely bank ügyfelei virtuális Simple kártyát igényelhetnek, melynek egyenlegét bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, VISA vagy American Express típusú bankkártyáról feltölthetik, és érintéses mobilfizetésre használhatják.

A fent leírt folyamatok néhány pillanat alatt elvégezhetők, és máris bankkártyaként használható az okostelefon az érintéses terminálokkal rendelkező elfogadóhelyeken.

 

Egyszerűsíti a vásárlásaidat

 

Az alkalmazáson belüli mobilfizetést számos új funkcióval egészíti ki, a színházműsor, koncert- és strandbelépő, fesztiváljegyek, közterületi parkolójegy, autópálya-matrica, taxi- és ételrendelés is elfér benne, de hűségkártáyidat is elmentheted. A Simple igyekszik minden szolgáltatásával teljes megoldást nyújtani. Megnézheted a kínálatot, kiválaszthatod a terméket, a megvásárolhatod, a jegyeket felhasználásig tárolhatod, majd mobilod kijelzőjén felmutathatod belépéskor.

 

 

Folyamatosan bővülő szolgáltatások

A szolgáltatások olyan problémákra keresik a választ, amelyek megoldásával egyszerűbb és kényelmesebb lesz az életed: bárhol és bármikor böngészheted és megvásárolhatod a folyamatosan bővülő kínálatot, megspórolhatod a sorban állást és a készpénzfelvételt is. Kuponjaink révén pedig sokféle kedvezményben részesülhetsz. Mindezt a Simple egyetlen alkalmazáson belül nyújtja számodra. 

 

Egyszerűen használhatod

A Simple alkalmazás tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán és wifin keresztül is használható. Az alkalmazáson belül bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért, az érintéses mobilfizetés OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro kártyákkal, vagy bármely bank által kibocsátott bankkártyáról feltölthető Simple kártyával vehető igénybe*.

 

*Android készülékeken (4.4 verzió és későbbiek), NFC funkcióval. 

 

Mindhárom platformon!

A Simple mindhárom nagy mobiltelefonos operációs rendszeren elérhető, az adott platform követelményeihez igazítva: iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre is telepíthető. Használatához okostelefon, internetkapcsolat és a bankkártyád kell.

TÖLTSD LE AZ APPOT, ÉS PRÓBÁLD KI: 

 

 

töltsd le a telefonodra a simple appot!