Hírek

/kepek/fesztival2017_simplehuslider.jpg?__scale=h:637,w:909,cx:399,cy:5,ch:637,cw:909
Nyerj félmilliót idei fesztiválbelépőddel!

Vedd idei fesztiválbelépődet vagy Budapest Park koncertjegyedet a Simple alkalmazáson keresztül, felejtsd el a jegynyomtatást, és nyerd meg Te a félmillió forintos fődíjat!

/kepek/Simple_Mobilfizetes_FB_Post.png?__scale=h:471,w:701,cx:380,cy:40,ch:471,cw:701
Érintéses mobilfizetési szolgáltatást indított az OTP Bank

Az OTP Bank a digitális fejlesztések terén újabb mérföldkőhöz érkezett, a mai napon elindította érintéses mobilfizetési megoldását, amely a Simple alkalmazáson keresztül érhető el. Az OTP Mobil által fejlesztett és üzemeltetett megoldás első körben az OTP Bank ügyfeleinek lesz elérhető.

 

Simple - BENNED IS MEGVAN A MOZDULAT!

 

 

Miért jó?

A Simple egy hazai fejlesztésű integrált alkalmazás, amely az érintéses mobilfizetést és az alkalmazáson belüli fizetést egyaránt lehetővé teszi. Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra telepíthető, az alkalmazáson belül bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával, OTP Cafeteria kártyával használható. Érintéses mobilfizetésre OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro bankkártyával, NFC funkcióval rendelkező Android rendszerű készülékkel használható. A Simple egyszerűbbé teszi az életed.
 

ÉRINTÉSES MOBILFIZETÉS

A Simple alkalmazással bankkártyaként, mobilfizetésre is használhatók a mobilok: NFC funkcióval rendelkező készüléken könnyedén digitalizálhatók az OTP MasterCard vagy Maestro bankkártyák érintéses mobilfizetéshez az alkalmazással. A folyamat 1-2 percet vesz igénybe, és máris bankkártyaként használható az okostelefon az érintéses terminálokkal rendelkező elfogadóhelyeken.

 

Egyszerűsíti a vásárlásaidat

 

Az alkalmazáson belüli mobilfizetést számos új funkcióval egészíti ki, a színházműsor, a közterületi parkolójegy és az autópálya-matrica is elfér benne. A Simple ugyanis minden szolgáltatásával teljes megoldást nyújt. Onnantól, hogy megnézed a kínálatot, kiválaszthatod a terméket, a vásárláson keresztül akár a vásárolt jegyek virtuális tárolásáig végigkísér a vásárláson. Így egyszerű megoldást nyújt.

 

 

Folyamatosan bővülő szolgáltatások

A szolgáltatások olyan problémákra keresik a választ, amelyek megoldásával egyszerűbb és kényelmesebb lesz az életed: bárhol és bármikor böngészheted és megvásárolhatod a folyamatosan bővülő kínálatot, megspórolhatod a sorban állást és a készpénzfelvételt is. Kuponjaink révén pedig sokféle kedvezményben részesülhetsz. Mindezt a Simple egyetlen alkalmazáson belül nyújtja számodra. 

 

Egyszerűen használhatod

A Simple alkalmazás tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán használható. Az alkalmazáson belül bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért, az érintéses mobilfizetés pedig OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro kártyákkal vehető igénybe*.
*Android készülékeken (4.4 verzió és későbbiek), NFC funkcióval. 

 

Mindhárom platformon!

A Simple mindhárom nagy mobiltelefonos operációs rendszeren elérhető, az adott platform követelményeihez igazítva: iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre is telepíthető. Használatához okostelefon, internetkapcsolat és a bankkártyád kell.

TÖLTSD LE AZ APPOT, ÉS PRÓBÁLD KI: 

 

 

töltsd le a telefonodra a simple appot!